Zespół Sabaton odwiedza obóz Auschwitz-Birkenau
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to był polski obóz zagłady a nie niemiecki
Who gives a fuck?
Dałbym dwa piwka, ale się nie da: jedno za Sabaton, drugie za powtórkę z historii.
Jeśli Sabaton to tylko te 2 utwory o Polsce i Polskich bohaterach:
Bitwa pod Wizną, czyli 40:1
i powstanie Warszawskie, czyli Uprising
Bitwa pod Wizną, czyli 40:1
i powstanie Warszawskie, czyli Uprising
Sabaton to beznadziejny zespół muzyczny. Wokalista nie umie nawet śpiewać a ich muzyka jest prosta i banalna. Byłem ostatnio na ich koncercie nawet, bo może na żywo chociaż są fajni - nie, nie są. Największe gówno na jakim byłem. Niestety.
Wyobraźcie sobie, jak zajebistym miejscem na koncert Sabatonu lub Slayera byłoby Auschwitz...
Niestety z jednej strony Polska jest jeszcze zbyt dużym ciemnogrodem(co dzisiaj PiSiory udowodniły rzucając się o program kabaretu Limo...) na coś takiego. Z drugiej strony polscy fani nie mogliby się powstrzymać przed zaśmieceniem obozu puszkami po piwie i zdemolowaniem czegoś cennego.
Niestety z jednej strony Polska jest jeszcze zbyt dużym ciemnogrodem(co dzisiaj PiSiory udowodniły rzucając się o program kabaretu Limo...) na coś takiego. Z drugiej strony polscy fani nie mogliby się powstrzymać przed zaśmieceniem obozu puszkami po piwie i zdemolowaniem czegoś cennego.
Qrwa, ile jeszcze tego spuszczania się nad sabatonem będzie? jeszcze się łysej, pseudo patriotycznej (a w rzeczywistości komicznej) części gimnazjum nie znudziło?
A historii to się uczyć z książek a nie uproszczonej, skróconej do 3-4 minut napierdalance na scenie..
A historii to się uczyć z książek a nie uproszczonej, skróconej do 3-4 minut napierdalance na scenie..
Kiedy obóz wnawia swoją działalność? Wydaje mi się, że mieliby sporo pracy a i do muzułmanów można by powysyłać zaproszenia (wiecie: spa(lić), darmowy tautaż, pidżamka) i zobaczylibyście jakby się kotłowało od chętnych pod bramą
PartyzantPL napisał/a:
Za Sabaton zawsze piwko.
Szkoda tylko, że to Szwedzi pokazują nam naszą historię, a nie my sami niej dociekamy.
A tam pierdolisz
Uuuwielbiam ssa-baton.
Akurat miałem napisać o Horytnicy. Fakt , że "Szabaton" grają całkiem dobrze ale na scenie polskiej jest od groma zajebistych zespołów prawiących o naszej historii , o choćby Horytnica lub Gammadion ( co z tego , że troche zalatują naziolstwem ).
cały ten sektor wziąłbym w pizdu zjarał w tym piecu....
Jak mnie wkurwia ten jebany sra baton, wszędzie o nich głośno bo mają dwie piosenki o Polsce, a tak naprawdę ten zespół to muzyczna bieda i wiocha w metalowej kamizelce. No ale kinder metalowcy to kupują i się jarają, szkoda tylko, że średnia wieku fanów sra batona to 16 lat. Polecam zainteresować się polską sceną muzyczną bo jest sporo kapel, które śpiewają o historii polski. No ale chuj sam baton lepszy bo bardziej wypromowany, cudze chwalicie, a swojego nie znacie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów