18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
piksik 2013-03-10, 12:14 38
open the gates, auschwitz awaits
Zgłoś
bloodwar 2013-03-10, 12:14 10
I teraz napiszą o tym piosenkę i hajs znowu będzie się zgadzał

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Zgon14 2013-03-10, 12:35
A raz już nie byli tam przypadkiem?

NIE UŻYWAM CAPS LOCKA, PO PROSTU TRZYMAM SHIFT, A I TAK DOSTAJE WARNY
Zgłoś
PartyzantPL 2013-03-10, 13:39 20
Za Sabaton zawsze piwko.
Szkoda tylko, że to Szwedzi pokazują nam naszą historię, a nie my sami niej dociekamy.
Zgłoś
SadystycznyRoman 2013-03-10, 14:14 10
Piwko, żarty żartami, ale tutaj nie ma się co śmiać, sam byłem rok temu w tych obozach i na prawdę to co tam się działo to piekło, nie ważne czy to byli żydzi, Polacy, murzyni, Niemcy czy cygany, nikt nie zasłużył na to, żeby się tam znaleźć.

Księciuniu, dajno dwa złote.
Zgłoś
Alex_De_Large 2013-03-10, 14:31 12

Kiedyś byłem Rhox'em i pokazywałem dupę, wyrosłem z tego.
Zgłoś
T................r 2013-03-10, 14:44
może zaś odpalić dla muzumanów, bo boje sie o życie moich przyszłych dzieci, które będą w muzumanskiej Europie mniejszością bo chyba nikt nic z tym nie zrobi
Zgłoś
Placek244 2013-03-10, 15:27 4
Bloodwar, Oni mają już piosenkę o Auschwitz i nagrali ja zanim w ogóle odwiedzili obóz. Byli tam jeszcze dwa lata temu ze starym składem, teraz chcieli nowym grajkom pokazać.
Zgłoś
FrasQs 2013-03-10, 15:50 2
A Muzłumanie czasami niechcieliby "Pozwiedzać" ?
Zgłoś
mare30ks 2013-03-10, 15:53 2
ja to bym chetnie zobaczyl teledysk z ta pania

co jak co ale ladnie sie komponowala z tlem

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
Q................h 2013-03-10, 15:54 7
PartyzantPL

Chyba nie słyszałeś Horytnicy.
Zgłoś
Plecionkarz 2013-03-10, 16:05
Obejrzyjcie sobie film: "Prawda za murami Auschwitz", wszystko wygląda zupełnie inaczej niż to nam żydki prezentują: /watch?v=In2qQ5BUgpM&list=PL9792E64CF35E4D7A&index=1
Zgłoś
Kurgiel 2013-03-10, 16:11
z żydkami lepiej się nie kłócić. Każdy kto zaprzecza istnieniu holokaustu podczas WWII podlega każe pozbawienia wolności. judenki wiedzą jak sie zabezpieczyć.
Zgłoś
Miki6830 2013-03-10, 16:25 2
Placek244 napisał/a:

Bloodwar, Oni mają już piosenkę o Auschwitz i nagrali ja zanim w ogóle odwiedzili obóz. Byli tam jeszcze dwa lata temu ze starym składem, teraz chcieli nowym grajkom pokazać.

Nawet leci w tle
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów