📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Chujowe... W Stanach to przynajmniej czymś porządnym podjadą
Na koniec nie powinien jej sypnąć drobnymi, tylko grubym ołowiem między oczy.
Wolfikowaty napisał/a:
Chujowe... W Stanach to przynajmniej czymś porządnym podjadą
U nas nie trzeba, kurwy taniej się sprzedają
ustawione jak lewandowski
Wyczuła "Erasmusa" i jej odjebało...
ale pizda
dobrze zrobione, dobrze pomyslane, tez musze taki "eksperyment" przeprowadzic u siebie.
a nie przepraszam, mam golfa 3 kombi.
a nie przepraszam, mam golfa 3 kombi.
kiedyś Junak M10 był polski...
kiedyś Junak M10 był polski...
Kurwa, eksperyment czy laska woli bogatego czy biednego? No kurwa poważnie?
Aż mi się wierszem odechciało pisać!
Aż mi się wierszem odechciało pisać!
Wszystko fajnie, ale pieniądze mają duży wpływ na człowieka i człowiek duży wpływ na pieniądze. Biedny żul prawdopodobnie nie jest dobrze zorganizowany, nie potrafi o siebie zadbać, jest nudny (prawdopodobnie jego sposoby na rozerwanie się są ograniczone ze względu na finanse).
Wy za to na pewno rozmawiacie ze wszystkimi żulami co najmniej 10 godzin, zapraszacie na kawę i ciastko żeby ich dobrze poznać, a potem uczciwie decydujecie czy ta znajomość ma sens.
Wszystko fajnie, ale pieniądze mają duży wpływ na człowieka i człowiek duży wpływ na pieniądze. Biedny żul prawdopodobnie nie jest dobrze zorganizowany, nie potrafi o siebie zadbać, jest nudny (prawdopodobnie jego sposoby na rozerwanie się są ograniczone ze względu na finanse).
Wy za to na pewno rozmawiacie ze wszystkimi żulami co najmniej 10 godzin, zapraszacie na kawę i ciastko żeby ich dobrze poznać, a potem uczciwie decydujecie czy ta znajomość ma sens.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów