Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oooo... Potencjał Sadistica i Sadoli jest nieograniczony!
Jestem dumna, że do Was dołączyłam 🤩
JoSeed napisał/a:
Oooo... Potencjał Sadistica i Sadoli jest nieograniczony!
Było tego więcej kiedyś, to jeden z pierwszych sadistic.pl/czym-bic-zone-vt541264.htm

Blondynka pytająca sztuczną inteligencję... Pewności nie mam, ale chyba właśnie w tym jest sedno żartu.
bambinizm napisał/a:
Blondynka pytająca sztuczną inteligencję... Pewności nie mam, ale chyba właśnie w tym jest sedno żartu.
Chociaż jedno z nich przejawia oznaki inteligencji

A ta zmywara, to oprócz wrzucania żałosnyc filmików do neta, potrafi cokolwiek pożytecznego zrobić? Np. obciągnąć k🤬sa chłopowi? Bo do zmywania podłogi jak widać nie garnie się zbytnio...
Jprd. Ku uciesze pajacarstwa. Zamiast nie wydziwiaj i wez sie za sprzatanie, jak facet wroci to masz mu elegancko wypolerowac berli, a na koniec przyjac saznego buta na morde za podskakiwanie do mezczyzny.
tą lekką alu-rurką co trzyma to może bić po całym ciele dla męskiej przyjemności

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie