📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko szkoda,że niektórzy z tej rodziny wrzucają gejowskie ścierwo. Spedalone podrzutki
No i już 3 komentarz i słowo gej no to i w czwartym się pojawi
@up Ty geju!
Areczos napisał/a:
to świeżakiTylko szkoda,że niektórzy z tej rodziny wrzucają gejowskie ścierwo. Spedalone podrzutki
No to aby tradycji stało się zadość Nie bijcie za tłumaczenie, robim co możem ^ ^
Małe żydowskie dzieci wyciągają do Hansa ręce i mówią żeby się z nimi pobawił na to on wyciąga bagnet i mówi: Kosi, kosi łapki.
------
Co jest czarne i żółte i przyprawia o śmiech?
Spadający z klifu autobus pełen czarnych.
(po angielsku brzmiało zabawniej )
-------
Dlaczego w Afganistanie nie ma żadnego WalMartu?
Bo docelowy klient (target) znajduje się w każdym rogu.
oryginał:
Why aren’t there any WalMarts in Afghanistan?
Because there’s a Target on every corner!
-----
W głównych rolach wystąpili: żyd, mudżyn i ciapak
czytała: Krystyna Czubówna
Małe żydowskie dzieci wyciągają do Hansa ręce i mówią żeby się z nimi pobawił na to on wyciąga bagnet i mówi: Kosi, kosi łapki.
------
Co jest czarne i żółte i przyprawia o śmiech?
Spadający z klifu autobus pełen czarnych.
(po angielsku brzmiało zabawniej )
-------
Dlaczego w Afganistanie nie ma żadnego WalMartu?
Bo docelowy klient (target) znajduje się w każdym rogu.
oryginał:
Why aren’t there any WalMarts in Afghanistan?
Because there’s a Target on every corner!
-----
W głównych rolach wystąpili: żyd, mudżyn i ciapak
czytała: Krystyna Czubówna
Areczos napisał/a:
Tylko szkoda,że niektórzy z tej rodziny wrzucają gejowskie ścierwo. Spedalone podrzutki
No przecież to SADOL Na stronie lokalnego kółka różańcowego na pewno będziesz miał wszystko po bożemu, a nie tutaj.
@plagiat
To zupełnie zmienia, a wręcz traci sens po przełożeniu na polski ponieważ nie chodzi o target jako docelowy odbiorca ("klient docelowy"), a o amerykańską sieć sklepów Target.
Także doceniam starania ale w tym miejscu lepiej było wstawić cycki.
To zupełnie zmienia, a wręcz traci sens po przełożeniu na polski ponieważ nie chodzi o target jako docelowy odbiorca ("klient docelowy"), a o amerykańską sieć sklepów Target.
Także doceniam starania ale w tym miejscu lepiej było wstawić cycki.
Mam pomysł plagiat pokaże cycki a my będziemy walić gruchę.
ellsworth napisał/a:
No przecież to SADOL Na stronie lokalnego kółka różańcowego na pewno będziesz miał wszystko po bożemu, a nie tutaj.
Te ministrant nie szalej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów