📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Faktycznie kontrowersyjny typ: jest sadolem i ma dziewczynę.
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Przyznać się, który to sadol, któremu loszka zrobiła awanturę
Polać im, prawdę mówią.
ciekawe czy widział moje wszystkie materiały
Możemy być dumni! Właśnie uratowaliśmy komuś najlepsze lata życia... Brawo MY!
Bronek, jakby widział wszystkie Twoje materiały, wskazywało by to na to, że ma chłopaka, a nie dziewczynę...
Bronek, jakby widział wszystkie Twoje materiały, wskazywało by to na to, że ma chłopaka, a nie dziewczynę...
TL;DR: Być sadolem znaczy znęcać się nad głąbami samym używaniem intelektu.
Gdy to zniknie, sadistic przestanie być sadystyczny. Stanie się śmietnikiem kwejka.
TL;DR: Być sadolem znaczy znęcać się nad głąbami samym używaniem intelektu.
Od dzisiaj wyłączam internety jak wychodzę z domu, nie będzie o mnie jakiś chujowin wypisywać
Szkalujo sadola
Jedynym z wielu powodów dla których lubię sadistic to użytkownicy, którzy często piszą przemyślane komentarze, nie raz dowiedziałem się tutaj czegoś wartościowego. Podoba mi się również w jak dużym stopniu są tutaj przestrzegane zasady ortografii, nie raz, nie dwa ktoś nie napisał chociażby przecinka i pół serwera go wyzywało, to zmuszało ludzi to poprawiania swojej ortografii. Nawet nasze trolle nie są zwykłymi debilami jak na innych serwerach, niby zachowują się jak debile, ale czasem potrafią zrobić napisać jakiś mądry komentarz, na jakich innych stronach mają takich trolli jak my? Na kwejku gdzie jest 10letni pseudo troll, my mamy hoszo,bronek komar, janlew, loaloa, niby debile, ale potrafią czasem zachować poziom.
Wszyscy sie nabrali post dodany godzine temu , i pewnie odpowiedzi napisane z wlasnych kont
Żyjemy w tak koloryzowanym świecie, że dla większości ludzi rzeczy, które są umieszczane na hardzie są niepojęte. A prawda jest taka, że tak właśnie wygląda świat. Myślą, że konflikty, które trwały i trwają obecnie to jakaś bajka, że wszystko jest wymyślone i ich nie dotyczy. Ludzie giną i ginąć będą w mniej lub bardziej (ku naszej uciesze) spektakularny sposób. A Pani lagertha z posta sama jest amebą. Zapewne jej największą życiową tragedią były źle ufarbowane włosy czy też pęknięty tips. Świat jest pełen przemocy. My tylko staramy się to ukryć. Nie chcemy dopuścić tego do naszej świadomości.
Dobra dość pierdolenia, trzeba zwalić pod coś z harda.
Dobra dość pierdolenia, trzeba zwalić pod coś z harda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów