Przemoc domowa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Przemoc domowa.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
no kurwa mam nadzieję, że zobaczymy ją na hardzie gdzie doczeka się tego samego
junak napisał/a:
no kurwa mam nadzieję, że zobaczymy ją na hardzie gdzie doczeka się tego samego
W poczekalni jest filmik dzieciobojczyni, mam nadzieje ze to dla niej gra wstepna
Też przyszło mi do głowy, mam nadzieję że złapali tą idiote i dostanie swoje aż się zesra
Aż w środku mnie dzieje się coś strasznego.. tak jakby nagle wewnątrz mnie zaczeły budzić się demony....
Morderstwo w afekcie... tak - to właśnie bym zrobił.
Morderstwo w afekcie... tak - to właśnie bym zrobił.
@up all niech się wam dupa nie poci. I nie raz gwałcą takie małe dzieci i je zabijają, i co zrobicie, sadolowi wojownicy?
Otóż, podpowiem wam, gówno zrobicie. Po chuj wam ta agresja i wściekłe bicie w klawisze, skoro i tak jesteście bezsilnymi ciotami w tym co robicie?
Otóż, podpowiem wam, gówno zrobicie. Po chuj wam ta agresja i wściekłe bicie w klawisze, skoro i tak jesteście bezsilnymi ciotami w tym co robicie?
Powinno isc na harda. Wyłączyłem po 2 sekpp
Może niedługo pojawi się na hardzie film jak wyciągają tej kurwie wnętrzności na żywca. Oby
Poskakał bym tej kurwie po głowie, za to co robi ten jebany kurwiszon..
Dże to hetero matka i ojciec zrobili a nie jakis gej albo lesba zajebana
Do piachu z pizdą
Ej no kurwa ale nie rozumiem ni chuja, to musi być jakiś fake albo oni po prostu tak sobie porwali dziecko żeby je zabić ale wcześniej upozorowali scene do filmiku na internet. No bo jak inaczej zrozumieć to że ani ta kurwa nic nie mówi (nie reaguje) ani ten kto stoi sobie za nią i po prostu nagrywa całe to zdarzenie. Pojebana akcje, a tej szmacie murzyński chuj w dupe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów