Przemoc domowa.
Przemoc domowa.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Można być ateistą w europie kiedy kultura chrześcijańska czy łacińska nauczyła jak wygląda ETYKA nawet jak nie wierzysz.. A tam nikt nikogo nie uczył... Nie myślą w ten sam sposób co Europejczycy....
Ludzie kurwa w Cywilizacji Łacińskiej tego nie rozumieją uważają ze kurwa każdy człowiek na Świecie ma emocje takie jak Europejczyk... Każdy to czuje że to nie kwestia kultury w jakiej się wychowujesz tylko coś zapisanego w genotypie ludzkim.... TAKI CHUJ! Społeczności spoza Cywilizacji Łacińskiej są bardzo brutalne i działają zgodnie ze swoim korzeniami które są zacofane...
Oczywiście zdarza się wszędzie że niania, matka i tak dalej krzywdzi dziecko ale charakter tych zjawisk jest odmienny... Zdecydowanie u nas największa patola nie jest w stanie rywalizować z Azją, Arabami czy Latynosami.
Moze bede cieply, moze bede ciamajda, ale sam majac dziecko, bez wzgledu na wkurwienie ostatnia rzecza ktora bym zrobil to podniesc na nie reke, dlatego tym wieksze nerwy czuje po tym filmie. Mozna napisac szczery komentarz na sadolu. Zajebalbym te kurwe bezwzgledu na okolicznosci. A ze waże swoje, skakalbym po jej kazdej, jebanej kosci. Zerwalbym jej paznokcie i obdarl twarz ze skory. Moze sie wam podobac ten komentarz lub nie, ale dla czegos takiego nie ma zrozumienia
Jak już się po niej wyskaczesz, polamiesz każda jej kość, zerwiesz ryj. To pozwól że najpierw napoje ja kwasem, a potem scierwo wrzucę do kadzi ze stopionym żelazem.
nie reke, dlatego tym wieksze nerwy czuje po tym filmie. Mozna napisac szczery komentarz na sadolu. Zajebalbym te kurwe bezwzgledu na
Psy siedzą na sadolu, więc do końca taki bezpieczni nie jesteśmy z wyrażaniem naszych opinii, radze omijać tematy polityczne i ewentualne groźby kierowane do polityków, bo inaczej ktoś was odwiedzi o 6 rano.
Moze bede cieply, moze bede ciamajda, ale sam majac dziecko, bez wzgledu na wkurwienie ostatnia rzecza ktora bym zrobil to podniesc na nie reke, dlatego tym wieksze nerwy czuje po tym filmie. Mozna napisac szczery komentarz na sadolu. Zajebalbym te kurwe bezwzgledu na okolicznosci. A ze waże swoje, skakalbym po jej kazdej, jebanej kosci. Zerwalbym jej paznokcie i obdarl twarz ze skory. Moze sie wam podobac ten komentarz lub nie, ale dla czegos takiego nie ma zrozumienia
etam
Rozszarpanie przez głodne psy. Ale z pasem ochronnym na szyi (żeby za szynko psy nie zabiły), i związanymi rękami i nogami.
Widziałem filmik na ujaranych i ta kurwa dostała za swoje od ojca dziecka, napierdalal ja jakimś drongiem, filmik trwał dość długo ale kurwisko blagalo o litość.. Ja tak tamo jak ty mam małe dziecko i szczerze jak by ktoś chciał je skrzywdzić to bez względu na konsekwencje zjebal bym maczeta!!!
Oby takich było jak najmniej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów