Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja wpierdalałem rekina, burgera z aligatora w panierce i jedynego delfina nie pod ochroną mahi-mahi i zupe z żułwia wszystko to polecam
Zupę z nietoperza też żeś pewnie wpierdolił i zatrzymałeś świat na dwa lata
Rekin nie nadaje się do jedzenia dla człowieka. Jest bowiem na szczycie łańcucha pokarmowego, tak jak lwy, orki, delfiny, tygrysy, białe niedźwiedzie etc. Mięso jest niesmaczne (dla ludzi, dla psów np. to nie wiem) bo kundle teraz wpierdalają nawet suszone robactwo), niezdrowe - zawiera ogromne ilości toksyn, metali ciężkich i soli tychże metali, np. rtęci.
Odpowiedź na twój wypoć: nie, nie mogą, bo to są ludzkie śmiecie, jak Halman zauważył wcześniej, i roszczeniowa hołota zasługująca na wpierdol z 3 miesięczną odleżyną w szpitalu później, która znęca się nad jedynym stworzeniem które oczyszcza oceany ze śmieci. Dwa hamerykańskie skurwesyny. Mam nadzieję, że film znajdzie się na policji i in dopierdolą tyle ile można. Tyle co do tematu.
Masz rację, ale na Islandii jedzą rekiny, trzeba tylko truchło zakopać w ziemi na trzy miesiące, po wykopaniu i odpowiednim przygotowaniu nadaje się do jedzenia. Sam jadłem rekina jak pracowałem na Islandii na kutrze.
Wy chcecie, kurwa zabijać ruskich w okopach, a wy kurwa płaczecie jak widzicie film o zabijaniu nożem zjebanej ryby.
Rybka nikomu nie wadzi, a pierdolona dzicz kacapska sama się pcha gdzie jej nie proszą. Widzisz różnicę?
Rekin nie nadaje się do jedzenia dla człowieka. Jest bowiem na szczycie łańcucha pokarmowego, tak jak lwy, orki, delfiny, tygrysy, białe niedźwiedzie etc. Mięso jest niesmaczne (dla ludzi, dla psów np. to nie wiem) bo kundle teraz wpierdalają nawet suszone robactwo), niezdrowe - zawiera ogromne ilości toksyn, metali ciężkich i soli tychże metali, np. rtęci.
Odpowiedź na twój wypoć: nie, nie mogą, bo to są ludzkie śmiecie, jak Halman zauważył wcześniej, i roszczeniowa hołota zasługująca na wpierdol z 3 miesięczną odleżyną w szpitalu później, która znęca się nad jedynym stworzeniem które oczyszcza oceany ze śmieci. Dwa hamerykańskie skurwesyny. Mam nadzieję, że film znajdzie się na policji i in dopierdolą tyle ile można. Tyle co do tematu.
Co za głupota, mięso rekina jest bardzo smaczne. Rekin ma białe i elastyczne mięso. Jest ono bogate w białko, a płetwy i ogon zawierają bardzo dużo kolagenu. Nie ma ości i tłuszczu, a w smaku i konsystencji przypomina tuńczyka. Najczęsciej robi się steki z rekina, które można grillować lub smażyć, trzeba jednak uważać by mięso nie stało się gumowate.
Pieprzysz głupoty. Nie nadaje się do jedzenia dla człowieka? Bo jest na szczycie łańcucha pokarmowego? Pomijam fakt, że tych dwóch to śmiecie, ale rekina można jeść bez problemów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów