Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
z braku wiedzy pomyliłeś łowienie ze znęcaniem no chyba że nie widzisz różnicy a to oznacza że masz coś z głową. (obstawiam to drugie)
Byłeś Ty kiedy na rybach? Nie zabiłeś własnoręcznie żadnego zwierzęcia na pokarm???
i jedynego delfina nie pod ochroną mahi-mahi
Bo to nie delfin, tylko ryba
Rekin nie nadaje się do jedzenia dla człowieka. Jest bowiem na szczycie łańcucha pokarmowego, tak jak lwy, orki, delfiny, tygrysy, białe niedźwiedzie etc. Mięso jest niesmaczne (dla ludzi, dla psów np. to nie wiem) bo kundle teraz wpierdalają nawet suszone robactwo), niezdrowe - zawiera ogromne ilości toksyn, metali ciężkich i soli tychże metali, np. rtęci.
Odpowiedź na twój wypoć: nie, nie mogą, bo to są ludzkie śmiecie, jak Halman zauważył wcześniej, i roszczeniowa hołota zasługująca na wpierdol z 3 miesięczną odleżyną w szpitalu później, która znęca się nad jedynym stworzeniem które oczyszcza oceany ze śmieci. Dwa hamerykańskie skurwesyny. Mam nadzieję, że film znajdzie się na policji i in dopierdolą tyle ile można. Tyle co do tematu.
ludzie wpierdalają sierść kota, gówno swoje, ale rekinka im zabraniasz zjeść bo mówisz ze jest nie smaczne?? może im smakuje i gustują w tym smaku mięsa
Rekin nie nadaje się do jedzenia dla człowieka. Jest bowiem na szczycie łańcucha pokarmowego, tak jak lwy, orki, delfiny, tygrysy, białe niedźwiedzie etc. Mięso jest niesmaczne (dla ludzi, dla psów np. to nie wiem) bo kundle teraz wpie**alają nawet suszone robactwo), niezdrowe - zawiera ogromne ilości toksyn, metali ciężkich i soli tychże metali, np. rtęci.
Odpowiedź na twój wypoć: nie, nie mogą, bo to są ludzkie śmiecie, jak Halman zauważył wcześniej, i roszczeniowa hołota zasługująca na wpie**ol z 3 miesięczną odleżyną w szpitalu później, która znęca się nad jedynym stworzeniem które oczyszcza oceany ze śmieci. Dwa hamerykańskie sk***esyny. Mam nadzieję, że film znajdzie się na policji i in dopie**olą tyle ile można. Tyle co do tematu.
Płetwy rekina to przysmak i rarytas
Driver, wszystko co piszesz się zgadza, ale w momencie kiedy mamy do czynienia ze złowioną rybą, która zostaje uśmiercona w cywilizowany sposób.. ...
A jeśli ten rekin pracował dla ruskich?
następny który nie rozumie co ogląda; idźcie juz w pizdu do tej szkoły wkurwiać nauczycieli
+1 jeszcze trochę i będzie lżej na tym sadolu bo jak by nie patrzeć to same dzieci na sadolu
Pierdolisz chłopcze. Jadłem mięso z rekina i to kilkukrotnie i jest dobre. Lidzie to wpierdalają od tysięcy lat, w smaku przypomina tuńczyka tylko konsystencja bardziej zwięzła. Jak coś masz napisać to najpierw pomyśl lub sprawdź.
Może i jadłeś, bo niektórzy wpierdolą wszystko co nie spierdoli, ale akurat wiem co mówię bo mieszkam od lat tam gdzie, rekinów się nie jada z powodów które wymieniłem, chociaż jest ich od chuja i ciut ciut. Tam gdzie żyją rekiny jest również mnóstwo jedzenia dla nich, i to znacznie lepszego - które ludzie jedzą również. Steve Irvin mówił o tym również, ale ty musisz dipierdolić swoje, co? Na całe szczęście mogę cię olać ciepłym szczochem, smakoszu rekiniego mięsiwa. Clue nie jest w żarciu a w skurwysyństwie ludzi, comprende? I nie pierdol, chłopcze, że te pojeby na filmie są głodne i muszą jeść rekina by przeżyć, czy innych durnot bo tylko utwierdzasz nas w swojej ignorancji.
Rekin nie nadaje się do jedzenia dla człowieka. Jest bowiem na szczycie łańcucha pokarmowego, tak jak lwy, orki, delfiny, tygrysy, białe niedźwiedzie etc. Mięso jest niesmaczne (dla ludzi, dla psów np. to nie wiem) bo kundle teraz wpierdalają nawet suszone robactwo), niezdrowe - zawiera ogromne ilości toksyn, metali ciężkich i soli tychże metali, np. rtęci.
Odpowiedź na twój wypoć: nie, nie mogą, bo to są ludzkie śmiecie, jak Halman zauważył wcześniej, i roszczeniowa hołota zasługująca na wpierdol z 3 miesięczną odleżyną w szpitalu później, która znęca się nad jedynym stworzeniem które oczyszcza oceany ze śmieci. Dwa hamerykańskie skurwesyny. Mam nadzieję, że film znajdzie się na policji i in dopierdolą tyle ile można. Tyle co do tematu.
Nie wiem skąd wzięłaś takie informacje ale pewnie z jakiegoś portalu dla debili i innych jebanych eko zjebow, poniżej trochę z polskiego internetu prawdziwych wiadomości a nie pierdolenia strikte ze stron zielonych
Bym wypierdolił jednemu i drugiemu na pizdę do by się zesrali w locie
Ta jeden ma kose a drugi mlotek, zesralbys sie leszczu
Może i jadłeś, bo niektórzy wpierdolą wszystko co nie spierdoli, ale akurat wiem co mówię bo mieszkam od lat tam gdzie, rekinów się nie jada z powodów które wymieniłem, chociaż jest ich od chuja i ciut ciut. Tam gdzie żyją rekiny jest również mnóstwo jedzenia dla nich, i to znacznie lepszego - które ludzie jedzą również. Steve Irvin mówił o tym również, ale ty musisz dipierdolić swoje, co? Na całe szczęście mogę cię olać ciepłym szczochem, smakoszu rekiniego mięsiwa. Clue nie jest w żarciu a w skurwysyństwie ludzi, comprende? I nie pierdol, chłopcze, że te pojeby na filmie są głodne i muszą jeść rekina by przeżyć, czy innych durnot bo tylko utwierdzasz nas w swojej ignorancji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów