18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
b7kj 2013-12-11, 20:59 1
bloodwar napisał/a:

Gazeta w stylu naszego "Faktu" więc nie ma co się nawet zastanawiać nad autentycznością "faktu"...

Twierdzisz że w dobie bezstresowego wychowania jakiś mały rozwydrzony bachor nie byłby w stanie tak się zachować ?
Zgłoś
KvrwaMac 2013-12-11, 21:05
aczkolwiek chetnie obejrzalbym miksowanie kota ^^
Zgłoś
kokos654321 2013-12-11, 21:08
Jebana, mała, ruda kurwa !
Zgłoś
sidian 2013-12-11, 21:13
HAL-9000 napisał/a:

Odchowałeś kogoś? Choćby rodzeństwo? Nie liczy się sam fakt karania fizycznego tylko tego czy jest to bezmyślna przemoc po której interweniować musi lekarz czy stosowna kara w normalnym domu zostawiająca w pamięci piekące uczucie na zadniej części pleców powiązane z przewinieniem. Ewentualnie sam nie dostałeś nigdy paru sztuk przez kolano. Mnie to jakoś nauczyło pomyśleć dwa razy zanim odstawiłem starym numer. Z biegiem lat zasada podwójnego pomyślunku przetrwała a nawet się rozwinęła, rzekłbym że dobrze na tym wyszedłem. Tak samo jak placek na pysk wprawił w zadumę czy oby przypadkiem faktycznie zbyt głośno nie pierdoliłem jakichś bzdur do starszyzny.

Wychowanie bezstresowe to fikcja, nawet zwierzęta stosownie karcą swoje młode dzięki czemu zachowana jest jako taka hierarchia. Przypadków gdzie szczyle wlazły nowoczesnym rodzicom na łeb, zrobiły gniazdo i jeszcze w nie nasrały nie sposób zliczyć.

Nie wiem, może masz awers po ojcu alkoholiku, ale głaskanie dzieci po główce i skracanie czasu przy komputerze za załatwienie sobie kuratora (dla przykładu) to nie wyjście. Podobnie jak gratulowanie celnego strzału po tym jak Cię oplują. A młody umysł to niestety ułańska fantazja która znacznie się rozwija bez stosownych ograniczeń.

Dodaj mi tylko, w którym miejscu powiedziałem, że bezstresowe wychowanie jest ok, to może ta twoja przemowa nabierze jakiegoś sensu, bo na razie... no cóż.
Zgłoś
ZwykłySadol 2013-12-11, 21:55
Jeśli ta informacja jest prawdziwa to z takiego małego gnoja już nic dobrego nie wyrośnie, tutaj najlepszym wyjściem jest utylizacja i przerobienie na karmę dla zwierząt.
Zgłoś
J................S 2013-12-11, 22:14
polać małemu, koty trzeba zabijać 
Zgłoś
htr83 2013-12-11, 22:34
@up
ty tak dla zgrywy czy naprawde jesteś pojebany?
Zgłoś
kazik1985 2013-12-11, 23:26
Za dużo tvn i faktu.
Zgłoś
Rafixo 2013-12-12, 1:31
I weź tu kurwa coś zrób, nawet strach takiego oddać do domu dziecka czy do poprawczaka. Za 10 lat wróci i zapierdoli matkę i ojca... Ino jak od małego się dzieciak tak zachowuje to znaczy że go rodzice nie wychowali i dzieciak jak dorośnie będzie jeszcze gorszy.
Zgłoś
Mistrzu_ 2013-12-12, 13:41
crossdressphyxia napisał/a:

Jebana mała kurwa.

Weź się odpierdol od tego kota !! Co on Ci zrobił ??

..:: trening czyni mistrza ::..
Zgłoś
HAL-9000 2013-12-12, 13:51 1
sidian napisał/a:

Dodaj mi tylko, w którym miejscu powiedziałem, że bezstresowe wychowanie jest ok, to może ta twoja przemowa nabierze jakiegoś sensu, bo na razie... no cóż.

Nigdzie nie jest to napisane - sugeruje to charakter twojej wcześniejszej wypowiedzi do której się odniosłeś. Ja tylko napisałem o powrocie paska do łask a ty już para z uszu, latające żelazka i kable od prodiża.
Zgłoś
n1troo 2013-12-12, 18:37
przecież to jakis zagraniczny FAKT. Co wy ludzie łykacie historyjki jak młode pelikany
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów