📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawdziwy sadol to by ją za kłaki do kibla lub fury zaciągał i po same jaja pozdrawiam patologię
Dmytro99UK napisał/a:
Prawdziwy sadol to by ją za kłaki do kibla lub fury zaciągał i po same jaja pozdrawiam patologię
Prawdziwy sadol to teraz tak wali gruchę, że mierniki sejsmiczne dostają pierdolca
No bez kitu opis prawdziwy, Typowy Sadol nie lubi kobiet bo one nie lubią jego, Raczej nie potrafi wykorzystać okazji ma długą wieśniacka brodę i wąsy, rzadko się myje i ciągle narzeka.
ona kręci dupą a on udaje ze go to nie rusza
....a oboje udają że nie widzą smartfona który ich nagrywa z bliskiej odległosci
a wy produkujecie masowo tutaj jakieś bezsensowne rozkminy nad oczywistą ustawką zrobioną w celu wrzucenia na jakiegos tiktoka czy innego srak sraka.....sadole to jednak niezbyt inteligentny gatunek
....a oboje udają że nie widzą smartfona który ich nagrywa z bliskiej odległosci
a wy produkujecie masowo tutaj jakieś bezsensowne rozkminy nad oczywistą ustawką zrobioną w celu wrzucenia na jakiegos tiktoka czy innego srak sraka.....sadole to jednak niezbyt inteligentny gatunek
Się kurwa czepiacie a gościowi po prostu wstyd tak tańczyć z własną siostrą.
OldMann napisał/a:
ona kręci dupą a on udaje ze go to nie rusza
Dobra rozkmina, pozdrawiam.
ci co go uważają za pedała - jesteście kurwa debilami, jak trochę poruchacie ale kobietę a nie swoją rękę to zrozumiecie te jego zachowanie...
moim zdaniem się pokłócili i ją olewa - daje jej nauczkę..
moim zdaniem się pokłócili i ją olewa - daje jej nauczkę..
maddog77 napisał/a:
Pewnie zna jej historię medyczną.
ja bym podszedł do tematu że mnie jeszcze nie miala hahahahhaa
Pewnie widział jak wychodzi z klubowego kibla z jakimś typem
Ja na jego miejscu sprawił bym, że ejakulat by jej wyleciał nosem skoro taka chętna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów