Dziś drodzy sadole piękny układ choreograficzny do ogarnięcia dla każdego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czym kierują się kobiety, które zostają zakonnicami? Tylko nie mówcie, że do klasztorów idą brzydkie i zakompleksione - takie zostają feministkami.
ja pierdole czego ja sluchalem...
dobrze ze to wylaczylem.
a kieruja sie glupota bongman... glupota.
dobrze ze to wylaczylem.
a kieruja sie glupota bongman... glupota.
@up to twoja była przecie
...
...
Co jak co ale bym ruchał :3
Kurwa nie raz w kościele się napierdalało ta piosenkę i ten układ. Czasy gdy jeszcze nie ruchałem małych chłopców, ech
a ja bede dawał piwa na takie spierdolone tematy by przyczynić sie do upadku tego portalu moze wtedy cos zrobia i bedzie jakis "restart servisu" a za wrzucanie kabaretow itp bedzie ban...
ps. kobieta przynajmniej robi to w co wierzy...
ps. kobieta przynajmniej robi to w co wierzy...
Kleryk Tomasz nieźle zapierdala na wiośle
Jeśli tak się zakonnice uśmiechają przy pierdoleniu jak ta tutaj to ja się już nie dziwię czemu batmani tak umiłowali się w jebaniu ministrantów O_o
1)-przychodzi zakonnica do lekarza i mówi że jej znaczki z pizdy lecą, lekarz tak patrzy ogląda i mówi: - to nie znaczki, to naklejki z bananów
2)- czym się różni zakonnica od gwiazdy? niczym obydwie świecą
tak mi się przypomniało
2)- czym się różni zakonnica od gwiazdy? niczym obydwie świecą
tak mi się przypomniało
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów