📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
oooj,ile takich kur#w na wózku zasługuje na takie wpierdziel
myślą,że jak są na wózku to są królami świata
pokory im brakuje
wszystko im się należy
a 99 % na wózkach są to grubasy inwalidzi z wyboru
dobrze mu zaj#bał
myślę,że było za co
myślą,że jak są na wózku to są królami świata
pokory im brakuje
wszystko im się należy
a 99 % na wózkach są to grubasy inwalidzi z wyboru
dobrze mu zaj#bał
myślę,że było za co
Za darmo nie dostał, pewno przyzwyczajony, że może każdego od chuja wyzwać, bo hehe nikt gościa na wózku nie uderzy.
A tu zonk!
A tu zonk!
U mnie w mieście był taki gość na wózku, taki niby śmieszek, każdy na mieście go kojarzył. I też tak sobie myślał, że inwalidy to nikt nie ruszy. I tak sobie robił podśmiechujki z ludzi. Nie widziałem tego na własne oczy ale podobno sapał się do jakiegoś kolesia i ten mu taki wpierdol spuścił, że połamał na nim ten jego wózek. Nie wiem czy spokorniał bo to dawno było ale chodzi mi o to, żeby nie oceniać pochopnie, wózkowicz z filmu mógł sobie zasłużyć
No i? Ktoś pokazał, że nie dyskryminuje inwalidów i traktuje ich jak innych.
Ale - wiem, że związek taki sobie - przypomnę suchar: Jak się nazywa niejadalna część warzywa?
Ale - wiem, że związek taki sobie - przypomnę suchar: Jak się nazywa niejadalna część warzywa?
Kiedyś pracowalem w londyńskim sklepie z meblami gdzie murzynka przyjechała na wózku inwalidzkim i chciała zwrotu towaru który kupiła jednak paragon który przywiozła był lekko starty w taki sposób że kod kreskowy nie działał zaczęła drżeć mordę na całe gardło że ma paragon i chce hajs z powrotem i ja to gówno interesuje mało tego zaczęła przeklinać na wszystkich dookoła że to ich wina że paragon nie działa to był pierwszy raz kiedy chciałem zajebac kopa komuś na wózku inwalidzkim żeby przestała drżeć mordę finalnie wyszło tak że dostała kasę spowrotem i przestała drżeć mordę mimo chęć kopa został ze mną do końca dnia
Raz byłem w saunie na basenie i zostawiłem klapki przed wejściem. Jakiś inwalida zaczął drzeć na mnie mordę jak pojebany, że nie może przejechać. Jeszcze łapami próbował do mnie machać. Niewiele brakowało a odruchowo kopnął bym go w mordę.
szybko nie wstanie
WujekMajkel napisał/a:
U mnie w mieście był taki gość na wózku, taki niby śmieszek, każdy na mieście go kojarzył. I też tak sobie myślał, że inwalidy to nikt nie ruszy. I tak sobie robił podśmiechujki z ludzi. Nie widziałem tego na własne oczy ale podobno sapał się do jakiegoś kolesia i ten mu taki wpierdol spuścił, że połamał na nim ten jego wózek. Nie wiem czy spokorniał bo to dawno było ale chodzi mi o to, żeby nie oceniać pochopnie, wózkowicz z filmu mógł sobie zasłużyć
oby go tylko nie sparaliżował tym wpierdolem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów