Mam cichą nadzieje, ze koleżka już sobie kończyny odmraża w okopach a rozrywkę dostarczą mu spadające z nieba granaty
Putin la Puta KaputJestem kociarzem oraz jestem uczulony na kacapów. Ale ja tu nie widzę znęcania się nad kotem. Kot nie wygląda na przestraszonego, a kto choć raz głaskał kota ten wie, że kot jest tak zbudowany, że wydaje się, jakby miał za dużo skóry. Głaszcząc go tak dziwnie układają mu się oczy. Poza tym leży spokojnie, nie próbuje się bronić, a gość markuje "znęcanie się" tak, by nie zrobić zwierzęciu krzywdy. Fakt, dla kota przyjemne to nie jest, o koty nie lubią być zmuszane do czegokolwiek, ale do znęcania się nad kotem na tym filmie to jeszcze daleka droga.
on jest tam przyklejona taśma slepaku.
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerChłop se jaja robi. Też się tak bawię z kotem, tylko go jeszcze zamykam w pudełku po magnetofonie i wdmuchuję do środka przez dziurkę dym z marihuanen, później go wkładam do siatki i robię "helikopter". Kot zadowolony, żadne znęcanie, w łeb się jebnijcie.
Chłop se jaja robi. Też się tak bawię z kotem, tylko go jeszcze zamykam w pudełku po magnetofonie i wdmuchuję do środka przez dziurkę dym z marihuanen, później go wkładam do siatki i robię "helikopter". Kot zadowolony, żadne znęcanie, w łeb się jebnijcie.