📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Bark składa się z trzech części (aktonów): przedni, boczny i tylny. Kolesław wstrzykiwał synthol tylko w boczny a pozostałe są zapadnięte. lol
kanciasty jak gargulec albo troglodyta ;] chyba nie miał przyjaciół bidula że sie przerobił na idiote
Gość kiedyś pokazał filmik jak robi pompki, przy 20, albo i 10 (nie pamiętam, ale więcej nie było) już był spuchnięty.
Mój stary zrobił 30 takich "bad ass" pompek jak mu to pokazałem
Do tego 6 kilowe hantelki
Do tego 6 kilowe hantelki
To nie sylikonowe implanty tylko sila i stejki!
Skurwiel ale wpierdala tych odrzywek dla pedryli....
Skurwiel ale wpierdala tych odrzywek dla pedryli....
Wiecie co jest najgorsze? On myśli, że jest fajny. Setki pustych otynkowanych pustaków też myśli, że on jest fajny i chętnie dało by mu dupy jak by tylko wyraził na to chęć...
Cóż niby magnez przyciąga magnez, ale plastik plastik plastik...
Cóż niby magnez przyciąga magnez, ale plastik plastik plastik...
koles ma na necie filmiki. Synthol. to raczej jak dla mnie wyglada smiesznie niz robi wrazenie bo wyglada jakby miall sylikony jak kobieta niz naturalne miesnie
@Pan Mularz, @Kalwa
Jaki SYLIKON ja się pytam ? pl.wikipedia.org/wiki/Silikony
@heloo.no
pl.wikipedia.org/wiki/Magnes , pl.wikipedia.org/wiki/Magnez
W Waszym wieku to nie wypada...
Jaki SYLIKON ja się pytam ? pl.wikipedia.org/wiki/Silikony
@heloo.no
pl.wikipedia.org/wiki/Magnes , pl.wikipedia.org/wiki/Magnez
W Waszym wieku to nie wypada...
Nie rozumiem, czemu wszyscy tak nagle o mnie piszą?
Człowiek ćwiczy kilka lat ciężko i sumiennie, z dobrą dietą i prawie całkowitą abstynencją od alkoholu, żeby jakiekolwiek efekty były przy miernej genetyce, a tu się okazuje, że takie pajace chodzą po świecie i zgarniają laury. No kurwa.
Ciota jebana... nie chce się mu zapierdalac na siłownie i jeść porządnie to wali synthol po cyckach. Powienien sobie solidnego strzała zaaplikować centralnie w mózg. Byłoby jednego pajaca mniej. Jeszcze jak się napina... jebana chodząca żenada
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów