📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To tylko świadczy o tym, że Sadistic zamienia się w drugiego kwejka.
@up nie myl tego gówna na zewnątrz sadistica, z sadolem na hardzie
To już nie jest hard. Hard to był hardem jeszcze niecały rok temu.
skubana, zajebiście fotogeniczna.
ta po lewej oczywiście, żeby uprzedzić wasze zjebane domysły.
ta po lewej oczywiście, żeby uprzedzić wasze zjebane domysły.
Śmierdzi mi to kryptoreklamą kolejnej gównianej stronki typu kwejk. Kurwa Polacy nie są za grosz kreatywni, podpatrzyły miernoty stronkę z zachodu i nagle fala gówna zalała polski internet... Żeby to chociaż zabawne było...
Ujarani? Kolejny portal dla przećpanych żeby mogli sobie tam zamieszczać swoje spusty nad ziołem?
@up najprawdopodobniej, ostatnio zresztą były badania że palacze zioła są bardziej podatni na różnego rodzaju dewiacje takie jak zoofilia, nekrofilia, pedofila
Moze kazdy kto bedzie sie chcial tu zarejestrowac bedzie musial przejsc test czy nie jest jebanym gimbusem
Kris LaMuerte napisał/a:
To tylko świadczy o tym, że Sadistic zamienia się w drugiego kwejka.
I mówi to osoba która założyła 2 tematy z tego jeden jest w było.pl. No kurwa więc czego ty wymagasz? Jak masz jakieś oczekiwania wobec tego portalu to go kurwa rozwijaj. Bo takimi komentarzami gówno zrobisz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów