To były pojedynki, nie to co teraz, wychowanie antystresowe.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
To były pojedynki, nie to co teraz, wychowanie antystresowe.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
marianer7 napisał/a:
Wtedy słowo cos znaczyło, ludzie mieli honor
...biedny musisz być, bo myślisz, że to tak na poważnie ten film.
Może i kiedyś mieli honor, ale dziś na pewno jest deficyt rozumu.
Roger Waters napisał/a:
...biedny musisz być, bo myślisz, że to tak na poważnie ten film.
Może i kiedyś mieli honor, ale dziś na pewno jest deficyt rozumu.
jak to powiedział jeden gość "z głupkami się nie dyskutuje"
Odważni, nie bojący się śmierci, potrafiący zabić bez skrupułów, honorowi - tak, to jest ta BIAŁA rasa, która podbiła obie Ameryki, Afrykę i Azję.
To byli prawdziwi faceci - wiedzieli, że miejsce kobiety jest w kuchni, a miejsce murzyna na plantacji bawełny. To dzięki takim ludziom zawdzięczamy dzisiejszy rozwój technologiczny.
To byli prawdziwi faceci - wiedzieli, że miejsce kobiety jest w kuchni, a miejsce murzyna na plantacji bawełny. To dzięki takim ludziom zawdzięczamy dzisiejszy rozwój technologiczny.
kawał prawdziwej historii na filmie. mega fajny materiał. piwko
No nie wiem, dla mnie to jest zjebane. Ktoś kogoś zmanipuluje, wyzwie cię na pojedynek i zajebie bo przegrałeś rzut monetą
A mnie zawsze ciekawiło, dlaczego po jednej kulce na korpus ludzie od razu tracą świadomość
te praktyki były tak bardzo honorowe itp: bla, bla, bla że dobrze że zostały w 19-ym wieku tam gdzie ich miejsce
szok
szok *
Somberoajaj napisał/a:
A mnie zawsze ciekawiło, dlaczego po jednej kulce na korpus ludzie od razu tracą świadomość
szok *
Oszustwo. Widzicie tego trzeciego co wychodzi za nimi z karabinem??? To ten co trafił.
encoder178 napisał/a:
No nie wiem, dla mnie to jest zjebane. Ktoś kogoś zmanipuluje, wyzwie cię na pojedynek i zajebie bo przegrałeś rzut monetą
Zawsze możesz zrobić w majty i nie przyjąć pojedynku.
biorąc pod uwagę jak zachowywała się kula wystrzelona z takiego pistoletu to była dosłownie loteria.
to jest ołowiana kula średnicy dużego palca (jakieś 11mm). Ołów jest plastyczny po uderzeniu w cel zacznie się spłaszczać czyli zwiększy średnicę i kształt więc zacznie "wędrować" po ciele. Do tego wciąga za sobą powietrze które po wejściu w ranę tworzy przez chwilę komorę wysokiego ciśnienia w ciele. W korpusie jest dużo rzeczy w które jak trafisz ręką to padasz a co dopiero kulą.
Jak nie oglądałeś to tu jest slow motion po wejściu kuli 9mm która ma stalowy płaszcz żeby nie zmieniała swojego kształtu i na bank przebiła cel.
youtu.be/sxRqYPpDCZU?t=114
Somberoajaj napisał/a:
to jest ołowiana kula średnicy dużego palca (jakieś 11mm). Ołów jest plastyczny po uderzeniu w cel zacznie się spłaszczać czyli zwiększy średnicę i kształt więc zacznie "wędrować" po ciele. Do tego wciąga za sobą powietrze które po wejściu w ranę tworzy przez chwilę komorę wysokiego ciśnienia w ciele. W korpusie jest dużo rzeczy w które jak trafisz ręką to padasz a co dopiero kulą.
Jak nie oglądałeś to tu jest slow motion po wejściu kuli 9mm która ma stalowy płaszcz żeby nie zmieniała swojego kształtu i na bank przebiła cel.
youtu.be/sxRqYPpDCZU?t=114
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów