Sadolka opowiada jak się wybić na youdupie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
0:29 przypomniał mi się''Egzorcysta'' z 73'
jesli chce sie wybic, to niech cycki pokaze, tylko wpierw 16 musi jej stuknac to fajny rudzielec bedzie:)
@up
no widać, że ten mimo, że pewnie bardzo nie chciał to zastosował się do zasady "pierwszy filmik musi być chujowy"
no widać, że ten mimo, że pewnie bardzo nie chciał to zastosował się do zasady "pierwszy filmik musi być chujowy"
Jeszcze kurwa zgapiła od PewDiePie'a bro"fysta" jak to powiedziała. A chuj jej w dupę!
Znajdź sobie chłopaka albo kup sobie wibrator bo nie jesteś pierwsza, która chce zabłysnąć w sieci.
chuj jej w ryj szmacie !
gdzieś przedwczoraj trafiłem na ten filmik, chyba od klocucha. wytrzymałem kilka sekund. gratuluję temu, który to obejrzał i tu wrzucił.
Ten kurwa od kamery to nawet czytać zjeb nie potrafi zbyt dobrze. A ta suka z tematu, to niech wypierdala gówniara jedna.
ja bym ruchal, jak 15 skonczone
beniozmc napisał/a:
chuj jej w ryj szmacie !
Tak patrząc po Twoich komentarzach to chyba ci się serwisy popierdoliły. Wracaj na świniarnia z której uciekłeś.
Czemu mnie to nie dziwi
I dont want to live on this portal anymore
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów