Momentami ma niemal identyczny głos jak pani poniżej:
Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwiNie chcę obrazić osobę wrzucającą ten materiał czy ludzi którym sie tego rodzaju wywody podobają (w sumie to respekt, że wytrzymaliście jej głos przez ponad dwie minuty), ale łapanie "lajków" i "subów" na youtubie za pokazywanie jakim jest się nie-mainstreamowym gościem i jechanie po tej kolorowej vlogerskiej hołocie, jest równie chujowe, jak to co oni wyczyniają na swoich kanałach.
Kurwa co za irytujący głos (przerobiony prze syntezator). W sumie to niech wypierdala do świniarni, bo już mam dość filmików o tym jak społeczność youtuba jest chujowa, że obciągną byś dał im suba i ogólnie, że jest tam biednie i głupio.
Nie chcę obrazić osobę wrzucającą ten materiał czy ludzi którym sie tego rodzaju wywody podobają (w sumie to respekt, że wytrzymaliście jej głos przez ponad dwie minuty), ale łapanie "lajków" i "subów" na youtubie za pokazywanie jakim jest się nie-mainstreamowym gościem i jechanie po tej kolorowej vlogerskiej hołocie, jest równie chujowe, jak to co oni wyczyniają na swoich kanałach.
jak widać nie zrozumiałeś przesłania
mam mieszane uczucia w takich filmikach.
Zastrzelić, czy wyruchać. A że to sadol to myślę że można by zrobić i jedno i drugie.
W dowolnej kolejności
Jak widać nie wiesz czym jest przesłanie, bo takowe w tym materiale nie występuje. Nie dorabiaj do formy treści, bo szkoda czasu (choć właściwie to nie szkoda, bo za parę lat ta dziewczynka może wyrosnąć na całkiem niezłą kobitkę).
jebać Vlogi!!! gdzie są Blogi?!
dziękuje życzę porażenia mózgowego poprzez pierdolnięcie prądem wszystkich vlog-cwelów kocham was ;* pa.
Fortes soli, fortiores una.Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów