Sadol'owe baby też się kiedyś zestarzeją.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sadol'ova, Mister L'ova L'ova, Mr. Bombastik
"Sadol'owa"?
Kto cie, kurwa, uczył pisać?
Kto cie, kurwa, uczył pisać?
Apostrofu używa się przede wszystkim w języku angielskim, a także pomocniczo przy odmienianiu po polsku słów angielskich - gdy dane słowo angielskie kończy się na samogłoskę: a, e, i, o, u, y. Charakterystyczne jest to, że owa samogłoska z bazowego słowa jest kompletnie pomijana w wymowie.
Na przykład:
wujka Scrooge'a, muzyka trance'owa (nie jestem pewny czy to już nie jest czasem uznawane za polskie słowo, bez apostrofu), hardcore'owy wspinacz.
A sam film - spoko
Na przykład:
wujka Scrooge'a, muzyka trance'owa (nie jestem pewny czy to już nie jest czasem uznawane za polskie słowo, bez apostrofu), hardcore'owy wspinacz.
A sam film - spoko
nie dziwne, że dziadek skończył na wózku jak go co dzień babka zapinała swoim zaganiaczem w dupsko.
uważajcie pedały bo też tak skończycie!
uważajcie pedały bo też tak skończycie!
Także żeśmy się pośmiali...
orzeszwmorde napisał/a:
Kto cie, k***a, uczył pisać?
Pani magister polonistyki i grzeczniej kurwa Ty bezĘowcu.
wchodze do kibla w markecie a tam grodzka przed bidetem tak sala ; o
To nie jest smieszne, jak tak dalej pójdzie to za kilkanascie lat mozemy mieć takich własnie homoseksualnych dziadków w europie
"Stare dranie" swego czasu ten program leciał o 7 w niedzielę na pulsie. Dobre niektóre akcje odstawiali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów