Wiele rozumiem ale teraz to poleciała po bandzie
Wiele rozumiem ale teraz to poleciała po bandzie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tam jestem po stronie tej babki, chociaz moze troche za glosno krzyczala i wyszlo rasistowsko przy tej bandzie brudu, co tam byla. Ale miala prawo prosic o takiego lekarza, jakiego chciala. Czarna by dostala czarnego od razu, biala jak zawsze zostala okrzyknieta rasistka.
Babka, jaka rzadko im się zdarza, miała rację.
\Jebnięta Chyba chciałaby menu z lekarzami dostać na wejściu, z którego sobie można wybrać kolor skóry, długość i kolor włosów, czy lekarz umięśniony, czy z brzuszkiem i może w ramach dodatkowych umiejętności jeszcze "śpiew i taniec" A to wszystko pewnie w publicznej służbie zdrowia
Lekarz lekarzowi nie równy! Ciekaw jestem co byś zrobiła w sytuacji gdybyś "wylosowała" najgorszego lekarza w szpitalu, wiedząc o tym , że jest chujowy.
JA osobiscie pozytywnie jezeli chodzi o wyksztalconego czarnego z afryki. Dziekan na moim wydziale to 50letni facet z Nigerii - pomogl mi zalatwic jedna sprawe co skroci moje studia o pol roku i zachowam w kieszeni okolo 12k$.
Lekarz lekarzowi nie równy! Ciekaw jestem co byś zrobiła w sytuacji gdybyś "wylosowała" najgorszego lekarza w szpitalu, wiedząc o tym , że jest chujowy.
Ocena umiejętności to zupełnie co innego, niż preferencje dotyczące wyglądu.
Ocena umiejętności to zupełnie co innego, niż preferencje dotyczące wyglądu.
Czarni mają niższy iloraz inteligencji niż biali. To jest fakt.
W tym przypadku kolor skóry może świadczyć o mniejszych lub większych umiejętnościach lekarza.
Blondynki mają iloraz inteligencji średnio wyższy, niż kobiety o innym kolorze włosów. Rozumiem, że w takim razie też popierasz, że ktoś nie chce być leczony przez kobietę z czarnymi włosami? Iloraz inteligencji maleje również z wiekiem. W związku z tym mogę się domagać lekarza przed 40 rokiem życia?
Poproszę o źródło tych rewelacji co do IQ i koloru włosów bo póki co pierdolita.
nie wiemy co sie stalo przed filmem, ale dyplomu i specjalizacji nie dostaje sie za darmo - niech idiotka zapierdala do szpitala i kladzie kase na stol, a nie wykrzykuje swoje opinie w miejscu, w ktorym ludzie pracuja dla dobra innych ludzi.
Blondynki mają iloraz inteligencji średnio wyższy, niż kobiety o innym kolorze włosów. Rozumiem, że w takim razie też popierasz, że ktoś nie chce być leczony przez kobietę z czarnymi włosami? Iloraz inteligencji maleje również z wiekiem. W związku z tym mogę się domagać lekarza przed 40 rokiem życia?
Możesz się domagać, ale zachowując proporcje, musisz pamiętać, że taki lekarz nie będzie chciał Cię leczyć
Co do czarnej; powinna dostać co najmniej naganę, jest od leczenia, nie oceniania preferencji wyborczych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów