📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chuj tam z tym pedałem. Mnie bardziej bawi pierwsza mumia francji, która się ubrała jak nastolatka i ta niebieska buka od erdogana
Ile tych różnic ma być? Bo znalazłem tylko jedną.
Chociaż sam już nie wiem.
Liczy się? Znalazłem dwie?
Chociaż sam już nie wiem.
Liczy się? Znalazłem dwie?
Na drugim obrazku w tle jest prezydent Francji.
weltmajster napisał/a:
Na drugim obrazku w tle jest prezydent Francji.
Na pierwszym w tle też jest jakiś jebany bambus chyba
weltmajster napisał/a:
To ten co jest jak Dzięcioł? Rypie próchno i takie tam....Na drugim obrazku w tle jest prezydent Francji.
Plują Donaldowi w twarz a ten mówi, że deszcz pada. No ale cóż, żart godnie obrazuje poziom całej unii i rolę Tuska w tej szopce.
Nawet gdyby mu srali na klatę to i tak saldo w banku na koniec miesiąca ukoi jego nerwy...
A dojebał mu ten, który nim steruje
Najbardziej mnie wkurza to ze teraz internet buczy aż kto komu bardziej dowalił. Przyjechał buc z ameryki i każdemu pokazuje dupe a polskie buraki przekrzykują się kogo twarz była tej dupie bliższa. Tu pojechali Tuskowi, tam prezydent zachowywał się jakby był naćpany i grał, że wszystko jest ok i nie jest Adrianem. (ps. Z tymi burakami to żart, sam lubię cebule)
A tak zapytam z ciekawości.
Znaki wodne, to na promce?
Znaki wodne, to na promce?
okoń321 napisał/a:
takie to lewackie mieć babcie żonę
lewactwo robi wszystko na przekór normalności
zaraza!!!
Raczej prawackie - trzyma się archaicznych zasad i boi się nowych rzeczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów