📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżeli nie ma na celu nikogo obrazić, to po co publikować na Sadisticu?
se.pl/wiadomosci//robert-biedron-polityk-gaszczacy-kota-jest-gejem_957219.html
pikio.pl/ofiara-misiewicza-lapal-mnie-za-krocze-oferowal-prace-za-seks...
Afera Gejowska w Polsce zbliża się wielkimi krokami, SKANDAL!, konserwatywni wyborcy PiSu oraz sebkowa młodzież antygejowska wybrała naczelnego geja RP
Byli przeciwko gejom - wybrali geja
pikio.pl/ofiara-misiewicza-lapal-mnie-za-krocze-oferowal-prace-za-seks...
Afera Gejowska w Polsce zbliża się wielkimi krokami, SKANDAL!, konserwatywni wyborcy PiSu oraz sebkowa młodzież antygejowska wybrała naczelnego geja RP
Byli przeciwko gejom - wybrali geja
Podejrzewałem Maciora o bycie najbardziej zwyrodniałym zbolem sodomitą ale Prezes? Z wyglądu przegryw nie pedał ale kto go tam wie. Czekam na dalszy rozwój sytuacji. Jakby Prezes okazał się sodomitą to PIS się natychmiast rozpada a Polska jest uratowana:D
Abraxus napisał/a:
Jakby Prezes okazał się sodomitą to PIS się natychmiast rozpada a Polska jest uratowana:D
Chuja tam nic się wielkiego nie stanie
Kodziarze nie uwierzyli w TW Bolka - Pisiory nie uwierzą w geja Jarka
Co za kurwa naiwny naród,
70 letni samotny facet z kotem - hetero,
oprocentowanie w paragównie 11% - mega okazja,
dzwoni wnuczek ze miał wypadek, daje mu 40 tyś złoty chuj wie na co - biedny,
dają nam po 500zł, chuj ze zabierają 700zl - przedsiębiorczy,
zarodek to już człowiek trzeba go chronić za wszelką cenę, molestowane dzieci? przecież same się prosiły - opiekuńczy
edukacja to najważniejsza sprawa, chuj uczmy nasze dzieci że człowiek chodzi po wodzie, zamienia wodę w wino i jest nieśmiertelnym - inteligenty
Można by tak w nieskończoność, jedno jest pewne takich debili można dymać i dymać i dymać w nieskończoność.
70 letni samotny facet z kotem - hetero,
oprocentowanie w paragównie 11% - mega okazja,
dzwoni wnuczek ze miał wypadek, daje mu 40 tyś złoty chuj wie na co - biedny,
dają nam po 500zł, chuj ze zabierają 700zl - przedsiębiorczy,
zarodek to już człowiek trzeba go chronić za wszelką cenę, molestowane dzieci? przecież same się prosiły - opiekuńczy
edukacja to najważniejsza sprawa, chuj uczmy nasze dzieci że człowiek chodzi po wodzie, zamienia wodę w wino i jest nieśmiertelnym - inteligenty
Można by tak w nieskończoność, jedno jest pewne takich debili można dymać i dymać i dymać w nieskończoność.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów