📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
łap piwo . oranie platwormą to miód na moje uszy .
@Lucian Konrad Berkowicz, partia korwin (teraz znana jako partia wolność, chyba że znowu nazwę zmienili)
Trzeba przyznać że całkiem ładnie zaorał, jednak w dzisiejszych czasach bardziej trzeba się przejmować skurwionym PISem a nie PO które nie ma obecnie nic do gadania. Natomiast co do PISu to popełnili już wszystkie przestępstwa co PO a dodatkowo wprowadzają władzę absolutną dla jebanego karakana a jak nie patrzyć skurwiele rządzą dopiero 3 lata
jaranie się platfusami to pedalstwo i huj
Grzegorz Schetyna, klasyczny przykład kretyna!
Jak chujowa nie byłaby Platforma, nie doda to ani trochę poziomu PiSowi. A poziom ten widać właśnie na przykładzie tego prostackiego porównania. Już bardziej inteligentne teksty wali JKM.
wlasnie po to zeby nie ogladac tego zaklamanego politycznego chamskiego gowna zanioslem tv do piwnicy. ciekawe czy sam jest takim swietoszkiem na jakiego pozuje
support3: tak PiS zły i w ogóle. Nagle sie okazalo, ze spolki skarbu panstwa potrafia przynosic zyski, ze gospodarka wcale nie najgorzej wyglada, ze mozna podniesc place minimalna(chociaz dalej jest ona na smiesznie niskim poziomie) i kilka innych przykladow. Wystarczy nie krasc, nie ladowac sie w mafijne powiazania jak PO(szczegolnie polecam poszukac co sie dzialo/dzieje nadal we Wroclawiu z tamtejsza platformerska mafia), nie wyprzedawac wszyskiego za bezcen niemcom i kilka innych przykladow. I pisze to osoba, ktora za PiSem zbytnio nie przepada ale potrafi dostrzec pewne zmiany wzgledem poprzednich zlodziejskich rzadow.
WhitePride: ale nie oszukujmy się też, że PiS taki dobry i w ogóle. Doskonale wiedzą, że muszą mieć poparcie społeczne na tyle długo, aby swoich ludzi umocować na wszelkich możliwych stołkach. Takie działania mają swoją cenę - to są te rzeczy o których piszesz, czyli "jesteśmy fajni, robimy dobrze społeczeństwu". Inaczej się nie da, groziłoby to poważnymi zamieszkami. A jaką cenę zapłacą za to Polacy - nie wiem. Okaże się za 5-15 lat. Oby niską, choć raz w historii.
Gwardek napisał/a:
@tranzystor
Ty kurwa debilu jebany, Konrad Berkowicz jest z partii Wolność czyli partii JKM.
Spostrzegawczy oszołomie, kolejna "partia" JKMa i pieniacza Kukiza to najwierniejsza świta Jarka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów