📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem po chuj ta fala lewackiego hejtu.
Też nie popieram ale kurwa rozumiem. To jak dojebanie się do kogoś bo ukradł miliony złotych w piramidzie finansowej. No kurwa logiczne, że nie popieram ale zasadniczo rozumiem.
Rozbiorów polski też nie popieram ale no do chuja ROZUMIEM intencje.
Może troszkę źle dobrała słowa ale zasadniczo po prostu powiedziała, że ROZUMIE.
Wiele rzeczy, których nie popieram, zwyczajnie w świecie rozumiem. Jestem człowiekiem i mam mózg więc rozumiem.
Rozumiem złodzieja który sklepał babcię pod sklepem aby mieć na działkę heroiny chociaż potępiam takie zachowanie.
Rozumiem gwałciciela który nigdy normalnie nie miał szans poruchać i zgwałcił i też nie popieram.
Rozumiem mordercę który zabił bo coś tam itp. itd. abs. esp.
Mogę dopierdalać tymi bzdurnymi przykładami bez końca...
Aby zamknąć te absurdy powiem, że nie popieram dawania mi warnów na sadolu za zjebane tematy ale rozumiem
Też nie popieram ale kurwa rozumiem. To jak dojebanie się do kogoś bo ukradł miliony złotych w piramidzie finansowej. No kurwa logiczne, że nie popieram ale zasadniczo rozumiem.
Rozbiorów polski też nie popieram ale no do chuja ROZUMIEM intencje.
Może troszkę źle dobrała słowa ale zasadniczo po prostu powiedziała, że ROZUMIE.
Wiele rzeczy, których nie popieram, zwyczajnie w świecie rozumiem. Jestem człowiekiem i mam mózg więc rozumiem.
Rozumiem złodzieja który sklepał babcię pod sklepem aby mieć na działkę heroiny chociaż potępiam takie zachowanie.
Rozumiem gwałciciela który nigdy normalnie nie miał szans poruchać i zgwałcił i też nie popieram.
Rozumiem mordercę który zabił bo coś tam itp. itd. abs. esp.
Mogę dopierdalać tymi bzdurnymi przykładami bez końca...
Aby zamknąć te absurdy powiem, że nie popieram dawania mi warnów na sadolu za zjebane tematy ale rozumiem
Chodzi o skopanie działacza KOD-u przez Młodzież Wszechpolską? To ja to i rozumiem i popieram.
Widzę, że wśród totalniackich oszołomów pojawiła się moda na przekręcanie i wyrywania z kontekstu wypowiedzi strony przeciwnej. KODziarze i pełowcy szkołę Goebbelsa mają w jednym palcu.
sebogothic napisał/a:
Widzę, że wśród totalniackich oszołomów pojawiła się moda na przekręcanie i wyrywania z kontekstu wypowiedzi strony przeciwnej. KODziarze i pełowcy szkołę Goebbelsa mają w jednym palcu.
W końcu medialny przewodnik kodziarstwa uczył się od najlepszego w branży propagandowej.
Ja rozumiem i ją i tych co butowali to ścierwo
Piwa nie dam, bo śmierć własnego dziecka nie jest niczym fajnym a poza tym Chajzer robi w chuj społecznych akcji, zbiera pieniądze na charytatywne cele. Dodatkowo razem z muzeum powstania warszawskiego organizuje zbiórke pieniędzy na powstańców i zebrał grube setki tysięcy złotych
Yyyy.. Chajzer pojechał jakiemuś no-life'owi, który cośtam na niego nasmarował. Ba. Podobno tego śmieszka namierzył.
Internet nie wybacza tchórzom, idiotom, hipokrytom, kretynom i chamom. A Chajzer akurat robi właśnie to samo, co internet.
Jakby jeszcze zmienił pracodawcę, to piwo dla niego. A tymczasem:
Internet nie wybacza tchórzom, idiotom, hipokrytom, kretynom i chamom. A Chajzer akurat robi właśnie to samo, co internet.
Jakby jeszcze zmienił pracodawcę, to piwo dla niego. A tymczasem:
Po co cenzura na mordzie?
Zgodził się wczoraj na upublicznianie swojego wizerunku i nazwiska.
Zgodził się wczoraj na upublicznianie swojego wizerunku i nazwiska.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów