Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zapomniałem, że jedyne wasze kobiety to te co na ekranach monitoru widzicie, zreszta pewnie wam to obojętne i tak całe życie na chacie siedzicie, w razie czego można okna żaluzjami zasłonić, ewentualnie kocem przykryć
i takie pajace to nasza przyszłość, przykro mi, ale z drugiej strony mam to w dupie, bo jedyne co potraficie to szczekać przez klawiature
Gdzie obniżka 23% VAT na 22%?
Gdzie zmiana prawa do obrony koniecznej?
Gdzie ta słynna gospodarka z 200 miliardami długu publicznego?
Gdzie zmniejszenie bezrobocia poprzez rozpasanie zasiłkami?
Jak tam nie wpuszczenie "uchodźców" do Gdańska, wzrosło, zmalało?
Jak tam przywracanie kary śmierci, które mają zapisane w programie?
No, jak tam konstytucyjne prawo do posiadania broni, które kurwa nawet w Czechach weszło z dnia na dzień?
Jak tam projekt ograniczenia wolności do lat 2 za spożywanie alkoholu pod chmurką?
Jak tam projekt wysyłania codziennych utargów z kasy fiskalnej do US?
Słyszałem, że w końcu nie ma problemów z tym słynnym NFZem, który to miał być zlikwidowany, prawda to?
Jak tam szkolenia WOT bez amunicji?
Jak tam generalicja Wojska Polskiego, to to chyba zmalało, co?
Podatki dochodowe, akcyza na auta, akcyza na alkohol i papierosy?
Legalizacja medycznej marihuany?
Jaki kurwa porządek ty baranie jeden, uważasz że PiS jest w czymkolwiek lepszy od PO? I nie rzucaj tymi frazesami o lewactwie, jeśli identyfikujesz się z marksistowskimi katolikami, oni są gospodarczo bardziej na lewo od SLD, a ty srasz o lewactwie.
Typowy półgłówek leming. Powypisywał ogólnych haseł, których połowę nie rozumie. Dług publiczny 200 mld? Medyczna marihuana to rzeczy na wagę naprawy państwa ? Idź dziecko jeszcze szluga zajaraj pod blokiem, a nie pieprzysz głupoty marksistowskich katolikach. Wiesz co to marksizm dziecino? Trzeba i słusznie piętnować PIS za etatyzm, ale nazywać ich marksistami może tylko niedouczony korwinista. Zresztą lewactwo mój drogi to dużo więcej niż tylko rozdawanie socjalu, a nawet można powiedzieć, że w ostatnich latach jedna z najmniej ważnych cech lewactwa.
kurwa debile jebane zamiast sie cieszyć, ze ich kobiety nie sa zaczepiane na ulicach przez pieprzonych gównoskórych, beda srac w swoje gniado, byleby tylko oczernić albo dopierdolić innej osobie, będą wyciągać argumenty jaka to Polska jest zła, bo na własnej skórze żaden z was nie przekonał się jeszcze jak to może wyglądać
zapomniałem, że jedyne wasze kobiety to te co na ekranach monitoru widzicie, zreszta pewnie wam to obojętne i tak całe życie na chacie siedzicie, w razie czego można okna żaluzjami zasłonić, ewentualnie kocem przykryć
i takie pajace to nasza przyszłość, przykro mi, ale z drugiej strony mam to w dupie, bo jedyne co potraficie to szczekać przez klawiature
Polskie jeszcze nawet nie kobiety są grupowo gwałcone przez prawdziwych polaków w Białymstoku
Petru zaorany przez Panią Grażynkę
Kurwa, chłopie. Może jeszcze będziesz tutaj promował swój propagandowy kanał "masakracja", co?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów