Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mnie rozbawiło, może i wy moi drodzy sadole uśmiechniecie się POD WĄSEM.

Całkiem możliwa opcja jest taka, że żydo-syjo-bolszewio-komuchy wymyśliły sobie. By ubrać Polaków w patryjotyzm i zaszczepić chęć do walki. Tylko po to żeby Polaków zostało jak najmniej do późniejszego spacyfikowania już nie w Polsce a Judeopolonii.

@up up
Cytat:
PiS, PO, KOD, lewica, prawica, wolny rynek, socjaliści z Unii, Rasizm, uchodźcy, lewak mochery, rydzyk, kaczor gazeta wyborcza, TVN, TVP Antifa, ONR, żydokomuna

Ubecy posługują się pewną szczególną retoryką, która polega na przypisywaniu wrogom wszystkich własnych win i negatywnych cech. Obserwuję to już od dawna - działają na zasadzie "najwyżej się przeprosi, a i tak 3/4 gówna się przylepi".

Basia_Stańczyk napisał/a:
Odpowiedź jest prostsza sadistic.pl/po-co-usa-wielka-wojna-w-europie-vt382217.htmCałkiem możliwa opcja jest taka, że żydo-syjo-bolszewio-komuchy wymyśliły sobie. By ubrać Polaków w patryjotyzm i zaszczepić chęć do walki. Tylko po to żeby Polaków zostało jak najmniej do późniejszego spacyfikowania już nie w Polsce a Judeopolonii.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie