📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powiedzcie mi czy coś się zmieniło bo z tego co pamiętam to na roraty chyba trochę za wcześnie jest jak na tą porę roku a od jakiegoś czasu w tv ciągle takie widoki tylko:
Logika PiS 》 Minister Sprawiedliwosci = Prokurator Genegralny 》 Prokurator Generalny moze bez ograniczenia czasowego wszcynac praktycznie kazda sprawe przed SN 》Prokurator Generalny wybiera SN wedlug wladnego widzimi sie 》uwazaj, ze PiS walczy o niezaleznosc sadow 》wyzywaj od UBekow kazdego kto jest przeciw PiS
Zuku1916 napisał/a:
Logika PiS 》 Minister Sprawiedliwosci = Prokurator Genegralny 》 Prokurator Generalny moze bez ograniczenia czasowego wszcynac praktycznie kazda sprawe przed SN 》Prokurator Generalny wybiera SN wedlug wladnego widzimi sie 》uwazaj, ze PiS walczy o niezaleznosc sadow 》wyzywaj od UBekow kazdego kto jest przeciw PiS
Ty ubeku.....
Kiedy ranne wstają zorze,
Tobie ziemia, Tobie morze
Tobie śpiewa żywioł wszelki
Bądź pochwalon, Karakanie Wielki
A człowiek, który bez miary
Obsypany Twymi dary,
Coś go kupił i omamił
A czemuż by Cię nie chwalił?
Ledwie oczy przetrzeć zdołam,
Wnet do mego Pana wołam,
Do mego Karakana na Niebie
I szukam Go wkoło siebie.
Wielu snem śmierci upadli,
Co się wczoraj spać pokładli.
My się jeszcze obudzili,
Byśmy Cię, Karakanie, chwalili.
Karakanie w Trójcy niepojęty,
Jarku, Zbyszku, Tadeuszu,
Wam chwałę oddajemy,
bo rozumu i honoru już nie mamy.
Amen.
Tobie ziemia, Tobie morze
Tobie śpiewa żywioł wszelki
Bądź pochwalon, Karakanie Wielki
A człowiek, który bez miary
Obsypany Twymi dary,
Coś go kupił i omamił
A czemuż by Cię nie chwalił?
Ledwie oczy przetrzeć zdołam,
Wnet do mego Pana wołam,
Do mego Karakana na Niebie
I szukam Go wkoło siebie.
Wielu snem śmierci upadli,
Co się wczoraj spać pokładli.
My się jeszcze obudzili,
Byśmy Cię, Karakanie, chwalili.
Karakanie w Trójcy niepojęty,
Jarku, Zbyszku, Tadeuszu,
Wam chwałę oddajemy,
bo rozumu i honoru już nie mamy.
Amen.
w Polsce zmiejsza się bezrobocie jest lepiej z budżetem, chcą odsunąć sedziow ubeckich ich dzieci od mafijntch układów, a debile jak marionetki dają się prowadzać na takie protesty, ciekawe jaki kraj sponsoruje to wszystko bo napewno nie nasz
kurwa zajebiście mocno czuć że gościu sporo się nałaził z tą kamerą, żeby znaleźć odpowiednią osobę. Posłuchajcie jaka ulga w głosie i ten trzask ostatnich 2 szarych komórek, który każe mieć wszystko w dupie i pytać tylko o to czego filmowany koleś nie wie no to chyba nowy reporter PISowieści coś jak ta dwójka
Od razu widać, że to pokojowo nastawieni życzliwi i uczciwi reporterzy, jak wszyscy w TVPis.
@konikmamy - coś słabe materiały przysyłają ci z PISowskiej centrali chyba że za wstawienie takie szmiry płacą ci więcej?
@Elfis - co ty pierdolisz siewco PISowsiej propagandy? Bezrobocie spada od wielu lat w takim samym tempie, lepiej z budżetem - no kurwa tutaj to zaszalałeś te info to chyba z PISowieści masz, wskaż ubeckich sędziów, no wymień kurwa ze 2 nazwiska. Zobacz a ja od ręki wymienię ubeckiego prokuratora Piotrowicz. Marionetki i lemingi to obecnie domena PISuarczyków twojego pokroju.
Od razu widać, że to pokojowo nastawieni życzliwi i uczciwi reporterzy, jak wszyscy w TVPis.
@konikmamy - coś słabe materiały przysyłają ci z PISowskiej centrali chyba że za wstawienie takie szmiry płacą ci więcej?
@Elfis - co ty pierdolisz siewco PISowsiej propagandy? Bezrobocie spada od wielu lat w takim samym tempie, lepiej z budżetem - no kurwa tutaj to zaszalałeś te info to chyba z PISowieści masz, wskaż ubeckich sędziów, no wymień kurwa ze 2 nazwiska. Zobacz a ja od ręki wymienię ubeckiego prokuratora Piotrowicz. Marionetki i lemingi to obecnie domena PISuarczyków twojego pokroju.
elfis napisał/a:
w Polsce zmiejsza się bezrobocie
O tym pisałem już... mniejszy odsetek "bezrobocia" liczonego w nasz głupi sposób to obecnie efekt ubywania osób zdolnych do pracy i czynnych zawodowo... bezwzględna liczba osób "niepracujących" i nieskładkujących niestety wcale tak pięknie się nie zmienia.
elfis napisał/a:
jest lepiej z budżetem
Chyba coś Ci się pomyliło... ładne "prezentacje" Morawieckiego to taki bajer... co trzeci miesiąc jakiś plusik i wtedy się chwalą, a dwa kolejne minusik i akurat wtedy cisza.
Do tego zadłużają obywateli jak żaden inny rząd (prawie 100mld rocznie).
elfis napisał/a:
chcą odsunąć sedziow ubeckich ich dzieci od mafijntch układów
Im chodzi o to, żeby swoich ułomów bez kompetencji wsadzić na stanowiska... bo mają być wierni, żeby stworzyć swoją "komunę" i mafię na swoje usługi.
elfis napisał/a:
debile jak marionetki dają się prowadzać na takie protesty
Mówisz o miesięcznicach każdego 10 miesiąca?
elfis napisał/a:
ciekawe jaki kraj sponsoruje to wszystko
Może Izrael sponsoruje, przecież kilka dni temu PiS "dał" im nie tak mało kasy
wolnosc24.pl/2017/07/19/polska-bedzie-wyplacac-emerytury-obywatelom-iz...
support3
lesiot
jak tam trolle ze śmietnika, wyruchał was już jakiś postkomunistyczny sędzia,
z którym klaskaliście przedwczoraj, za kasę sorosa
to wy mu lizaliście dupę czy on wam
lesiot
jak tam trolle ze śmietnika, wyruchał was już jakiś postkomunistyczny sędzia,
z którym klaskaliście przedwczoraj, za kasę sorosa
to wy mu lizaliście dupę czy on wam
elfis, ty smutny chory pojebie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów