Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawdziwy ateista nie ma wyjebane. Religia to wirus. Wirusa się zwalcza do całkowitej eliminacji a nie pozwala, żeby się rozprzestrzeniał.
Bierna i obojętna postawa wobec religijnego obłędu powoduje, że opętani halucynacjami robią się coraz bardziej zuchwali.
Widać to na przykładzie Polski. Katolom dało się possać troszkę państwowego cycusia to zrobili się tak bezczelni, że wydzierają z budżetu państwa 21 mld zł rocznie i wiecznie krzyczą mało.
Każdy głos rozsądku w sprawie próby odebrania im kasy i przywilejów jest zagłuszany przez skowyt kleru oddzieranego od koryta i władzy.
Żebyś ty włożył tyle energii w walkę z innymi religiami co wkładasz w walkę z chrześcijaństwem to... to dalej byś gówno zrobił
Prawdziwy ateista nie ma wyjebane. Religia to wirus. Wirusa się zwalcza do całkowitej eliminacji a nie pozwala, żeby się rozprzestrzeniał.
Bierna i obojętna postawa wobec religijnego obłędu powoduje, że opętani halucynacjami robią się coraz bardziej zuchwali.
Widać to na przykładzie Polski. Katolom dało się possać troszkę państwowego cycusia to zrobili się tak bezczelni, że wydzierają z budżetu państwa 21 mld zł rocznie i wiecznie krzyczą mało.
Każdy głos rozsądku w sprawie próby odebrania im kasy i przywilejów jest zagłuszany przez skowyt kleru oddzieranego od koryta i władzy.
Dlatego właśnie ateista ma przejebane. Szczególnie w mniejszych miejscowościach, gdzie nie rządzi żadna partia, tylko proboszcz.
a gdzie takie rewelacje jeszcze się uchowały? Na podkarpaciu?
Co do walki finansowaniem kościoła... To akurat z ateizmem nie ma nic wspólnego jak dla mnie. Mieszkamy w jednym kurwidole, niech decyduje większość, a że zablokować tej daniny nie odważyło się nawet SLD u władzy to trochę smutne jak nędzna jest władza wobec kościoła i wyborców, którzy tam chodzą. Wiadomo, że większość ludzi ma na kościół wyjebane a wmawia się nam, że wiarusów jest w Polsce 90 %, a jest coraz mniej, góra z 10 - 15 % ludzi chodzi do kościoła w tym młodzi to tylko ci co się do komunii szykują. W zeszłym roku w tej szopce uczestniczyłem też ja, bo córka szła do komunii - ona też nie wierzy, ale z rozbrajającą szczerością powiedziała, że robi to dla prezentów , czasem docieraliśmy do kościoła a czasem jechaliśmy do C.H. Blue City na jakieś ciastko... zgadnijcie gdzie ludzi było więcej ).
Niepraktykujący ateista to taki, który nie wierzy, ale obchodzi Wigilię i Boże Narodzenie.
i jeszcze stoi w megakorkach 1 listopada żeby raz w roku zapalić znicz
Abraxus, abstrachując od katoli, tylko ogólnie społeczeństwa, wszak stanowią jego większość, to jak Ci państwo siłą wydziera POŁOWĘ tego co zarobisz, w podatkach pośrednich i bezpośrednich, to już jest cacy? W zamian dostajesz wieloletnie kolejki do jakiegokolwiek specjalisty i głodową emeryturę, chcąc załatwić jakąkolwiek sprawę urzędową, pozwolenie - płać kurwa czarnuchu i grzecznie czekaj na stempelek... Mnie to nie dotyczy, ale ogromnej większości społeczeństwa tak, więc się nie ma co im dziwić, że się wkurwiają i jak tylko mogą, to coś chcą hapnąć... Wirusa trzeba zwalczać u źródła, a nie jego nosicieli
Ciebie to nie dotyczy i mieszkasz w Polsce? Jest to możliwe?
Dlatego właśnie ateista ma przejebane. Szczególnie w mniejszych miejscowościach, gdzie nie rządzi żadna partia, tylko proboszcz.
Jakoś nie mam pojęcia o czym pierdolisz.
Jestem ateistą bez chrztu i mieszkam od wielu lat na zadupiu gdzie 99% ludzi to katolicy a ksiądz po kolędzie zapierdala w obstawie radnego i jakoś nie czuję, że mam tu przejebane. Każdy wie, że nie chodzę do kościoła i nie wpuszczam księdza. Nie czuję się w żaden sposób dyskryminowany z tego powodu a ludzie się ze mną normalnie witają, gadają i uśmiechają.
Co mówią prywatnie w swoich domach o mnie to mam całkowicie wyjebane.
Abraxus, abstrachując od katoli, tylko ogólnie społeczeństwa, wszak stanowią jego większość, to jak Ci państwo siłą wydziera POŁOWĘ tego co zarobisz, w podatkach pośrednich i bezpośrednich, to już jest cacy? W zamian dostajesz wieloletnie kolejki do jakiegokolwiek specjalisty i głodową emeryturę, chcąc załatwić jakąkolwiek sprawę urzędową, pozwolenie - płać kurwa czarnuchu i grzecznie czekaj na stempelek... Mnie to nie dotyczy, ale ogromnej większości społeczeństwa tak, więc się nie ma co im dziwić, że się wkurwiają i jak tylko mogą, to coś chcą hapnąć... Wirusa trzeba zwalczać u źródła, a nie jego nosicieli
Racja ale kościół to jest pasożyt, który się pasie na naszej kasie.
Jeśli dało by się im zabrać ten hajs i przeznaczyć na ważniejsze wydatki.
Przykładowo gdyby dać ten hajs policji to każdy policjant w Polsce dostał by podwyżkę o 1750 zł na rękę miesięcznie.
Można za to wybudować ponad 260 km autostrad.
Zapewne postawić i wyposażyć kilka super nowoczesnych szpitali.
Niby jesteś taki oświecony, światły i w ogóle przechuj.
Jesteś na tyle tępy by nie odróżniać wiary od religii?
Religii spreparowanej zmanipulowanej na potrzeby Watykańskiej sekty pasibrzuchów.
Do Wszystkich @UP jak i do Abraxus'a:
Kościół to instytucja wypaczona i ze słowem Boga i Jego Syna Jezusa Chrystusa mają tyle wspólnego co kot napłakał.
Nie każdy ksiądz jest zły, ale spora część klechów to jebane żydy, pedofile i innej maści ludzkie śmieci. Tyle że w sutannach.
Ateizm = Nihilizm.
"Trzecia Wojna Światowa musi się rozpocząć od przewagi różnic spowodowanych przez agentury Illuminati pomiędzy politycznymi Syjonistami oraz liderami Świata Islamu. Owa wojna musi być prowadzona w taki sposób, ze Islam (Islamski Świat Arabski) oraz polityczny Syjonizm (Państwo Izrael) wzajemnie się zniszczą.
W tym samym czasie inne państwa, ponownie podzielone w tej kwestii będą powstrzymywane do punktu kompletnego wyczerpania fizycznego, moralnego, duchowego oraz ekonomicznego. Wypuścimy Nihilistów oraz ateistów oraz sprowokujemy niezwykły socjalny kataklizm, który w całym tym horrorze wykaże jasno i dobitnie narodom efekty absolutnego ateizmu, pochodzenie zdziczenia i najbardziej krwawe orgie.
Wtedy na każdym miejscu, wszędzie, obywatele, zmuszeni do własnej obrony przed mniejszościami etnicznymi i rewolucjonistami, będą eksterminować owych niszczycieli cywilizacji a masy pozbawione iluzji wobec chrześcijaństwa, którego boskie duchy, formujące chrześcijaństwo bez kompasu oraz kierunku, pożądających ideałów ale bez wiedzy, gdzie umieścić swoje oddanie i adorację, otrzymają rzeczywiste światło poprzez uniwersalną manifestację czystej doktryny Lucypera, wystawionej w końcu na publiczny widok.
To wyjawienie spowoduje w rezultacie generalny reakcyjny ruch, po którym nastąpi zniszczenie chrześcijaństwa oraz ateizmu, obydwu zwyciężonych oraz zniszczonych w tym samym czasie."
Daje cały cytat, bo ważne informacje są w nim zawarte.
Żyjemy w ciekawych czasach. Nieprawdaż? Trampek taki niby anty-systemowiec... sam na niego patrzyłem przychylnym okiem. Do ostatnich jego zapowiedzi, odnośnie przeniesienia stolicy SHiTzraela z Tel avivu do Jerozolimy.
O działaniach papcia Papieżaka wspominać chyba nie muszę.
Przemyśl czy aby na pewno Twój mózg jest na dobrym kursie.
serio potrzebujesz Boga żeby wiedzieć, że zabijanie jest złe?
Wypaczona moralnie zdziczała laicka Europa Zachodnia morduje się tam nawzajem w krwawych orgiach itd. czy jest mordowana w imię jakiegoś Boga właśnie?
W historii świata chyba za nikogo nie przelano tyle krwi jak za Boga (tego chrześcijańskiego). Nawróciliśmy siła, batem i toporem obie Ameryki, Afrykę, Aborygenów, mieszkańców wysp okołorównikowych i kogo się tam jeszcze dało. Ba nawracanie na tą jedyną właściwą wiarę w tego samego Boga było przyczyną tylu wojen w Europie, że ja pierdole. Bo to ktoś nie uznał papieża, to pił wino i opłatek w czasie mszy, inni czcili Maryję, a kończyło się jak w Beziers "zabijcie wszystkich, Bóg rozpozna swoich", 20 tys. trupów (w sumie Katarowie to już w ogóle mieli w dupie hierarchię kościoła i nawoływali do życia w ubóstwie, kara więc adekwantna!) .
PS Hitler przypominam też poprosił o błogosławieństwo dla swoich morderców w mundurach, którzy to na pasach wyryte mieli wiadomo co
Jesteś na tyle tępy by nie odróżniać wiary od religii?
Kościół to instytucja wypaczona i ze słowem Boga i Jego Syna Jezusa Chrystusa mają tyle wspólnego co kot napłakał.
Nie każdy ksiądz jest zły, ale spora część klechów to jebane żydy, pedofile i innej maści ludzkie śmieci. Tyle że w sutannach.
Znieważania zawsze zwiększają siłę argumentu
Religia opiera się na wierze w rzeczy których istnienia nie można udowodnić. Jak więc religia może istnieć bez wiary?
Wiara jednej osoby w nadprzyrodzone zjawisko to choroba psychiczna.
Wiara wielu osób w to samo nadprzyrodzone zjawisko to właśnie religia.
Niby większość wierzących w żyda zombie zdaje sobie sprawę, że kościół to esencja zła a jakoś nikt nie walczy z jego obłudą.
To tak jak islamiści co wiedzą, że ich radykałowie i terroryści są źli ale też chuja robią, żeby się od nich oddzielić i się im nie sprzeciwiają.
Brak sprzeciwu jest akceptacją na dane negatywne zjawisko.
Np. większość ludzi wie, że w Polsce jest bieda i chujnia ale wszyscy się na to zgadzamy bo nie protestujemy.
serio potrzebujesz Boga żeby wiedzieć, że zabijanie jest złe?
Kiedyś był bóg potrzebny do ustalania reguł.
Wiesz masz czasy gdzie schody i koło to największe osiągnięcie ludzkości i co może powstrzymać kogoś kto chce zabić innego?
Wmawianie ludziom, że pójdą do piekła i będą przez wieczność torturowani to całkiem dobry sposób aby część osób zniechęcić.
Podobnie jak obiecywanie 72 kóz za zabicie niewiernego.
Taki starożytny system kija i marchewki.
welcom to my sen
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów