18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
adriano8908 2018-01-29, 0:01
Jak by powiedzial w kraju zydow że Holocaustu nie bylo a obozy to takie duze parki rozrywki dla niemcow to do 5lat mi grozi.
Zgłoś
ToPrzeciezJa 2018-01-29, 1:10 3
Jak to napisał znajomy na twarzoksiążce: nic nie podsyca bardziej antysemityzmu, niż sami żydzi
Zgłoś
Piotru70 2018-01-29, 1:26 2
Brzydzę się nazizmem za to co zrobili Polsce i każdym innym socjalizmem ale co do Żydów to Goebbels miał rację.

Zgłoś
J................3 2018-01-29, 1:40 2
W tych okolicznościach nie sposób zapomnieć o bardzo ważnej funkcji pełnionej na ziemiach polskich podczas zaborów oraz przed i po nich.

Juliusz Kossak "Ułani 1831. Schwytanie szpiega."

Zgłoś
htp 2018-01-29, 1:40 1
Czytając te komentarze widzę, że faktycznie w Polsce nie ma antysemityzmu.
A większość i tak nie rozumie, o co zrobił się problem.
Zgłoś
L................a 2018-01-29, 3:46 1
Po komentarzach widzę, że polaczki chętnie na nowo rozpaliłyby krematoryjne piece. Ale w pisiorskiej szczujni i tak powiedzą, że to margines.
Zgłoś
-................- 2018-01-29, 4:10
Ja chyba zostanę żydowskim muzułmaninem, uchodźcą, gejem i co tam jeszcze da się wymyślić... a do tego może jakiś mały geszefcik na boczku. Nic mi nikt nie zrobi.

A ty trollu powyżej żryj włosy.
Zgłoś
h................o 2018-01-29, 6:05
Napisałbym coś o żydach, ale nie chcę iść do więzienia.
Zgłoś
Wiewór 2018-01-29, 7:55
Zajebiste komentarze chłopaki. Teksty, które przeczytałem i memy, które obejrzałem... podejrzewam, że zrobiły by wrażenie nawet na naziolach zamkniętych niedawno przez prokuraturę.
Te odrażające komentarze o Holocauście utwierdzają w przekonaniu, że Żydzi mają po prostu rację. Wasi dziadkowie palili ich dziadków w piecach na spółę z ssmanami i widzę, że wy w ramach wolontariatu chętnie byście zrobili dzisiaj to samo.

Ale jak kto zapyta: Paaaaanie jaki antysemityzm w Polsce??
Bo przecież sama "prawda" o Żydach to nie antysemityzm.

PS. Tylko dlaczego najwięksi antysemici czyli katolicy modlą się do Żyda i koronowali go na króla Polski? Kompletnie nie mogę tego rozgryźć. O co w tym chodzi?
Zgłoś
J................3 2018-01-29, 12:05
Abraxus napisał/a:

Bo przecież sama "prawda" o Żydach to nie antysemityzm.

PS. Tylko dlaczego najwięksi antysemici czyli katolicy modlą się do Żyda i koronowali go na króla Polski? Kompletnie nie mogę tego rozgryźć. O co w tym chodzi?

Spróbuję .
Ale wpierw Ty odpowiedz.
Sobie i innym.

Czy pisanie prawdy to wg Ciebie przejaw nienawiści?
Czy pisanie i mówienie prawdy (całej, a nie fragmentu, który najczęściej prawdą nie jest) o żydach jest antysemityzmem?
Czy pisanie i mówienie prawdy o Polakach jest antypolonizmem?
Czy pisanie i mówienie prawdy o katolikach jest antykatolicyzmem?
Czy pisanie i mówienie prawdy o homoseksualizmie...itp, itd

Ogólnie, czy mówienie prawdy może być złe?
Zgłoś
Wiewór 2018-01-29, 12:12
To opowiedz mi tą prawdę o Żydach.

Mogę szczerze przyznać, że ostatnio troszkę się rozczarowałem.
Zgłębiałem się w temat zbrodni kościoła katolickiego i na podstawie książek ustaliłem, że antysemityzm to nie jest polski wynalazek o czym byłem od zawsze przekonany
Okazuje się, że za powstanie antysemityzmu odpowiadają chrześcijanie, którzy nienawidzą Żydów od początku swojego istnienia!
Polactwo zostało tylko zakażone nienawiścią do Żydów przez kapłanów kościoła katolickiego w momencie gdy największy zdrajca w historii Polski, Mieszko I ugiął kark przed chrześcijańskim najeźdźcą.
Oznacza to, że antysemityzm nie jest wrodzoną cechą polaczków tylko przekazują go zidiociali rodzicie.
Więc jest dla was szansa, że na powrót możecie stać się ludźmi cywilizowanymi pozbawionymi nieuzasadnionej nienawiści do konkretnej narodowości.
Zgłoś
J................3 2018-01-29, 17:32
Abraxus napisał/a:

To opowiedz mi tą prawdę o Żydach.

Zawsze miałem naturę przekorną i gdy słyszałem, że "wszystkiemu winni są żydzi" - wewnętrznie się buntowałem.

Chyba w 6 klasie podstawówki na historii zaintrygowała mnie pewna sprawa i nie mogłem znaleźć odp. na pytanie:

"Jak to możliwe, że po przegranej IWŚ, państwo niemieckie które było rozbite, zadłużone, gospodarka padała, płaciło reparacje wojenne itp.. i to państwo niemieckie w ciągu 20 lat wyszło z takiego dołka i stało się najpotężniejszym państwem świata?" i zacząłem szukać i czytać...

Później był "kryzys lat 20-tych i 30-tych" w USA. Dziwne, nie? Przecież USA praktycznie nie brało udziału w wojnie.
Jednak w czasie kryzysu USA, następuje wzrost potęgi gospodarczej Niemiec! Przypadek?

Im więcej czytałem, tym musiałem bezstronnie zauważyć, że coś w tym chyba jest prawdy.
Jeżeli będziesz chciał, to odniosę się to twoich słów później - teraz musiałbym zbyt wiele pisać, a szkoda czasu.
Lepiej odnieść się do istniejącej literatury.

Napiszę jedynie, że w większości powielasz nieprawdziwe stereotypy.
W katolicyzmie nienawiść jest grzechem. Wszyscy apostołowie oprócz św. Jana ponieśli śmierć męczeńską - wielu z nich na skutek knowań żydowskich.
Jest o tym napisane wprost w pismach z epoki jak np. Dzieje Apostolskie, Listy św. Pawła itp.
Św. Szczepan był pierwszą ofiarą (po Jezusie) żydów. Podczas kamienowania modli się za oprawców:
"Boże nie poczytuj im tego grzechu.." Dz.Ap 6, 8 - Dz.Ap. 7,60
Przeczytaj sobie, że jest to słownikowy przykład przebaczenia, a nie nienawiści.
Na wzór Mistrza - Jezusa, który wisząc przybity do Krzyża, przebacza oprawcom ("Przebacz im bo nie wiedzą co czynią" Łk 23,34)

Poczytaj Ewangelie, Dzieje Apostolskie. Wiem, że "coś liznąłeś", ale spróbuj całość i potraktuj to jako pismo z "tamtych czasów", bez uprzedzeń.
Podejdź z wewnętrzną chęcią szukania prawdy w tekście. To Ci bardzo pomoże.

Szczerze proponuję Ci też p. dr Ewa Kurek i książkę poniżej:
rodaknet.com/ksiazka_Poza_granica_solidarnosci_ewa_kurek.pdf
W filmach na YT dr Kurek tylko "dotyka" problemu, ale mimo wszystko też polecam.

Jest to pozycja chyba w większości oparta o źródła żydowskie, więc już na starcie odpadają insynuacje o rzekomej "nierzetelności".
To na początek.
Jak dasz radę to możemy wrócić do tematu.
Pozdrawiam.
Zgłoś
mrkler 2018-01-29, 21:13
Nie ma to jak dostarczać żydom amunicji
Zgłoś
Wiewór 2018-01-29, 22:09
Jod123 napisał/a:

Zawsze miałem naturę przekorną i gdy słyszałem, że "wszystkiemu winni są żydzi" - wewnętrznie się buntowałem.

Chyba w 6 klasie podstawówki na historii zaintrygowała mnie pewna sprawa i nie mogłem znaleźć odp. na pytanie:

"Jak to możliwe, że po przegranej IWŚ, państwo niemieckie które było rozbite, zadłużone, gospodarka padała, płaciło reparacje wojenne itp.. i to państwo niemieckie w ciągu 20 lat wyszło z takiego dołka i stało się najpotężniejszym państwem świata?" i zacząłem szukać i czytać...

Później był "kryzys lat 20-tych i 30-tych" w USA. Dziwne, nie? Przecież USA praktycznie nie brało udziału w wojnie.
Jednak w czasie kryzysu USA, następuje wzrost potęgi gospodarczej Niemiec! Przypadek?

Im więcej czytałem, tym musiałem bezstronnie zauważyć, że coś w tym chyba jest prawdy.
Jeżeli będziesz chciał, to odniosę się to twoich słów później - teraz musiałbym zbyt wiele pisać, a szkoda czasu.
Lepiej odnieść się do istniejącej literatury.

Napiszę jedynie, że w większości powielasz nieprawdziwe stereotypy.
W katolicyzmie nienawiść jest grzechem. Wszyscy apostołowie oprócz św. Jana ponieśli śmierć męczeńską - wielu z nich na skutek knowań żydowskich.
Jest o tym napisane wprost w pismach z epoki jak np. Dzieje Apostolskie, Listy św. Pawła itp.
Św. Szczepan był pierwszą ofiarą (po Jezusie) żydów. Podczas kamienowania modli się za oprawców:
"Boże nie poczytuj im tego grzechu.." Dz.Ap 6, 8 - Dz.Ap. 7,60
Przeczytaj sobie, że jest to słownikowy przykład przebaczenia, a nie nienawiści.
Na wzór Mistrza - Jezusa, który wisząc przybity do Krzyża, przebacza oprawcom ("Przebacz im bo nie wiedzą co czynią" Łk 23,34)

Poczytaj Ewangelie, Dzieje Apostolskie. Wiem, że "coś liznąłeś", ale spróbuj całość i potraktuj to jako pismo z "tamtych czasów", bez uprzedzeń.
Podejdź z wewnętrzną chęcią szukania prawdy w tekście. To Ci bardzo pomoże.

Szczerze proponuję Ci też p. dr Ewa Kurek i książkę poniżej:
rodaknet.com/ksiazka_Poza_granica_solidarnosci_ewa_kurek.pdf
W filmach na YT dr Kurek tylko "dotyka" problemu, ale mimo wszystko też polecam.

Jest to pozycja chyba w większości oparta o źródła żydowskie, więc już na starcie odpadają insynuacje o rzekomej "nierzetelności".
To na początek.
Jak dasz radę to możemy wrócić do tematu.
Pozdrawiam.

Ok. Ale dlaczego w takim razie Żyda koronowano na króla Polski?
Zgłoś
J................3 2018-01-29, 22:36
Abraxus napisał/a:

Ok. Ale dlaczego w takim razie Żyda koronowano na króla Polski?

Tutaj również się mylisz i powielasz (niestety) nieprawdziwe informacje.

sadistic.pl/jezus-vt431651.htm

Trzeci wpis baaardzo z grubsza powinien Ci to wyjaśnić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem