📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ci nie idioci wyglądają na upośledzonych. pewnie jakiś zakład psychiatryczny.
"Wybór wolności, równości zamiast tyranii!!!" - mówi pan Marcon, po wybraniu na nowego prezydenta Francji... A więc cóż, była sobie Francja...
p.s. wesoła twórczość własna.
p.s. wesoła twórczość własna.
"Zwycięstwo Emmanuela Macrona w wyborach prezydenckich "to oczywisty znak dla francuskich muzułmanów, że mogą żyć w harmonii i poszanowaniu francuskich wartości" - ogłosił główny meczet Paryża w komunikacie wydanym dzisiaj wieczorem."
Przynajmniej będzie wesoło, niż dotychczas, z czarnuchami tam u nich
Czyli 2017 będzie rokiem przełomu w Gejropie, jak ja się cieszę że jestem Polakiem i mieszkam w Polsce z każdym rokiem się w tym tylko upewniam że Bóg mnie kocha
@ PanKukuruźnik82
Ale pisiory są głupie cały świat dookoła to patologia a my poloki to króle świata twoja mentaloność to korea północna debilu. Niesamowite że Polska jest w europie a żyją tu pazie z czasów Sobieskiego ale mamy mentalną biede:)
Ale pisiory są głupie cały świat dookoła to patologia a my poloki to króle świata twoja mentaloność to korea północna debilu. Niesamowite że Polska jest w europie a żyją tu pazie z czasów Sobieskiego ale mamy mentalną biede:)
Macron jest dosyć chujowy, ale niebo lepszy od Le Pen, która rozjebała by francuską gospodarkę do zera przez wprowadzenie protekcjonizmu.
Miles87 napisał/a:
@ PanKukuruźnik82
to sie wyprowadz w koncu
Vivrael napisał/a:
Macron jest dosyć chujowy, ale niebo lepszy od Le Pen, która rozjebała by francuską gospodarkę do zera przez wprowadzenie protekcjonizmu.
a makaron do ilu rozjebie?
wybor miedzy mlotem, a kowadlem... zupelnie jak u nas pis i po..
No kurwa gość o racjonalnych poglądach i w dodatku zna się na ekonomii kontra mokry sen skrajnych idiotów- Le Pen, która głosi w kółko hasełka o protekcjonizmie. Tak patrzę na komentarze wyżej i się nie dziwię, że w Polsce mamy taki a nie inny burdel. Cieszę się natomiast, że za granicą poszli po rozum do głowy i postawili na takiego Trumpa albo Macrona.
lapps napisał/a:
a makaron do ilu rozjebie?
wybor miedzy mlotem, a kowadlem... zupelnie jak u nas pis i po..
Makaron ma stosunkowo liberalny pogląd na gospodarkę w przeciwieństwie do Le Pen.
Francji już od dawna nie było. Kraj ten jak wiadomo, tak jak i obywatele - tchórzliwy, oraz zadufany w sobie. PP. Marcon'e pogrozi paluszkiem Polakom, czy też Brytyjczykom i na tym się skończy. Zaś, gdy we Francji następować będą kolejne zamachy, morderstwa ludności cywilnej, czy też mundurowych on jak to dobry i wspaniały przywódca popłacze się, pochyli głowę i wypowie słynne słowa o tym jak to oni się nie dadzą zastraszyć i będą walczyć! Oczywiście z faszystowską Polską, Węgrami i innymi którzy będą czynić wbrew francusko - niemieckim nakazom.
Nie jestem jakimś fanem neoliberała Macrona, głównie z tego względu, że jest ekonomicznym analfabetą o poglądach gospodarczych zbliżonych do Korwina, ale w sumie wolę neoliberała niż faszystkę.
No i na plus jeszcze, że prawaków boli dupa.
No i na plus jeszcze, że prawaków boli dupa.
Vivrael napisał/a:
Makaron ma stosunkowo liberalny pogląd na gospodarkę w przeciwieństwie do Le Pen.
nie da sie byc prounijnym i miec liberalne poglady na gospodarke...
to jest taki petru albo tusk. zwykly pionek o pogladach takich jakie akurat sa najpopularniejsze. a jego polityka to juz zalezy od lobbystow.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów