18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:50
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:58

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nelbox 2017-04-17, 23:11
ci nie idioci wyglądają na upośledzonych. pewnie jakiś zakład psychiatryczny.
Zgłoś
Ivanowicz 2017-05-07, 23:16 13
"Wybór wolności, równości zamiast tyranii!!!" - mówi pan Marcon, po wybraniu na nowego prezydenta Francji... A więc cóż, była sobie Francja...

p.s. wesoła twórczość własna.
Zgłoś
mygyry 2017-05-07, 23:23 1
"Zwycięstwo Emmanuela Macrona w wyborach prezydenckich "to oczywisty znak dla francuskich muzułmanów, że mogą żyć w harmonii i poszanowaniu francuskich wartości" - ogłosił główny meczet Paryża w komunikacie wydanym dzisiaj wieczorem."
Zgłoś
P................M 2017-05-07, 23:24
Przynajmniej będzie wesoło, niż dotychczas, z czarnuchami tam u nich
Zgłoś
PanKukuruźnik82 2017-05-07, 23:36 4
Czyli 2017 będzie rokiem przełomu w Gejropie, jak ja się cieszę że jestem Polakiem i mieszkam w Polsce z każdym rokiem się w tym tylko upewniam że Bóg mnie kocha
Zgłoś
Miles87 2017-05-08, 0:28
@ PanKukuruźnik82
Ale pisiory są głupie cały świat dookoła to patologia a my poloki to króle świata twoja mentaloność to korea północna debilu. Niesamowite że Polska jest w europie a żyją tu pazie z czasów Sobieskiego ale mamy mentalną biede:)
Zgłoś
Vivrael 2017-05-08, 0:35
Macron jest dosyć chujowy, ale niebo lepszy od Le Pen, która rozjebała by francuską gospodarkę do zera przez wprowadzenie protekcjonizmu.
Zgłoś
lapps 2017-05-08, 0:36 3
Miles87 napisał/a:

@ PanKukuruźnik82
Ale pisiory są głupie cały świat dookoła to patologia a my poloki to króle świata twoja mentaloność to korea północna debilu. Niesamowite że Polska jest w europie a żyją tu pazie z czasów Sobieskiego ale mamy mentalną biede:)

to sie wyprowadz w koncu

Vivrael napisał/a:

Macron jest dosyć chujowy, ale niebo lepszy od Le Pen, która rozjebała by francuską gospodarkę do zera przez wprowadzenie protekcjonizmu.

a makaron do ilu rozjebie?
wybor miedzy mlotem, a kowadlem... zupelnie jak u nas pis i po..
Zgłoś
PERKUN 2017-05-08, 0:48
Czas zacząć eksportować kredki do Francji.
Zgłoś
marksista13 2017-05-08, 0:53
No kurwa gość o racjonalnych poglądach i w dodatku zna się na ekonomii kontra mokry sen skrajnych idiotów- Le Pen, która głosi w kółko hasełka o protekcjonizmie. Tak patrzę na komentarze wyżej i się nie dziwię, że w Polsce mamy taki a nie inny burdel. Cieszę się natomiast, że za granicą poszli po rozum do głowy i postawili na takiego Trumpa albo Macrona.
Zgłoś
Vivrael 2017-05-08, 0:54
lapps napisał/a:

a makaron do ilu rozjebie?
wybor miedzy mlotem, a kowadlem... zupelnie jak u nas pis i po..

Makaron ma stosunkowo liberalny pogląd na gospodarkę w przeciwieństwie do Le Pen.
Zgłoś
aradd 2017-05-08, 1:29
Francji już od dawna nie było. Kraj ten jak wiadomo, tak jak i obywatele - tchórzliwy, oraz zadufany w sobie. PP. Marcon'e pogrozi paluszkiem Polakom, czy też Brytyjczykom i na tym się skończy. Zaś, gdy we Francji następować będą kolejne zamachy, morderstwa ludności cywilnej, czy też mundurowych on jak to dobry i wspaniały przywódca popłacze się, pochyli głowę i wypowie słynne słowa o tym jak to oni się nie dadzą zastraszyć i będą walczyć! Oczywiście z faszystowską Polską, Węgrami i innymi którzy będą czynić wbrew francusko - niemieckim nakazom.
Zgłoś
b0r000 2017-05-08, 1:33
2015 był chujowy (przynajmniej dla mnie)
2016 chyba jeszcze gorszy
2017 kurwa dobij mnie!
Zgłoś
Black-Sheep 2017-05-08, 2:24
Nie jestem jakimś fanem neoliberała Macrona, głównie z tego względu, że jest ekonomicznym analfabetą o poglądach gospodarczych zbliżonych do Korwina, ale w sumie wolę neoliberała niż faszystkę.
No i na plus jeszcze, że prawaków boli dupa.
Zgłoś
lapps 2017-05-08, 5:18 1
Vivrael napisał/a:

Makaron ma stosunkowo liberalny pogląd na gospodarkę w przeciwieństwie do Le Pen.

nie da sie byc prounijnym i miec liberalne poglady na gospodarke...

to jest taki petru albo tusk. zwykly pionek o pogladach takich jakie akurat sa najpopularniejsze. a jego polityka to juz zalezy od lobbystow.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem