📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nawet jeśli to jest fakenews to wierzcie mi że przyszłość przyniesie takie albo jeszcze nawet lepsze akcje...
To jest klasyczne "moja racja jest najmojsza"
Ta informacja pojawiła się w wielu portalach, ale wydaje się, że jedną z pierwszych jest:
squawker.org/culture-wars/antifa-disrupts-lgbt-parade-claims-gay-peopl...
(ciężko określić czy fejk, biorąc pod uwagę niedojebanie jednych i drugich, wszystko jest możliwe)
Ta informacja pojawiła się w wielu portalach, ale wydaje się, że jedną z pierwszych jest:
squawker.org/culture-wars/antifa-disrupts-lgbt-parade-claims-gay-peopl...
(ciężko określić czy fejk, biorąc pod uwagę niedojebanie jednych i drugich, wszystko jest możliwe)
krzyks napisał/a:
Łap źródło. Wybierz sobie
Nie chce nic mówić, ale doRzeczy czy magnapolonia są mniej więcej tak wiarygodne jak Wyborcza (chociaż powiedziałbym , że nawet wyborcza jest bardziej wiarygodna) i już dziesiątki razy na takich serwisach i serwisikach serwowano fałszywe informacje, których źródłem były nawet posty na reddicie.
A jakie tutaj podają źródła? Źródło: squawker org, mixedmartialarts com (nieliche źródła)
I tak od strony do strony dochodzimy do filmiku z 2015 roku, który odgrzano parę dni temu, bo wrzucono go na popularny kanał i bazując tylko na tym, jakaś dziewczyna wyskrobała sobie wpis na squawker, a potem poszło na prawicowe serwisy. Szperając trochę dalej, pojawiło się kilka wypowiedzi, które sugerowały, że do "dzielnicy muzułmańskiej" weszło tylko kilka osób z przemarszu i że to mogła być prowokacja. Kolejna sprawa, że tam chyba nawet nie było antify tylko jakaś partia komunistyczna czy inne gówno.
Dlaczego tak łatwo łykacie bzdury?
latino_lover, Okazuje się, że takie akcje już miały miejsce chociażby w Toronto jak również w Londynie, gdy po zamachu terrorystycznym, urządzono marsz przeciwko terroryzmowi, to te capy z antify zarzucały ludziom islamofobie i atak na muzułmanów, więc nawet jeżeli to w jakimś stopniu fejk to i tak wykreowany przez ich własne zachowanie.
Gdyby to była manifestacja pedofilów to byłaby wtedy promuzułmańska. Patrz Mahomet i jego żona Aisza.
Sweden Yes!
Ludzie z lewicy, ludzie z centrum, ludzie z prawicy, hetero, homo, wierzący czy nie. Antifa jest wrogiem nas WSZYSTKICH!!! Powtarzam to od dawna, aż do znudzenia. Abstrahując od prawdziwości tego newsa.
Nawet jeśli to fakenews, to i tak byłaby to akcja w ich stylu. Takich rzeczy można się przecież spodziewać po (pod)ludziach, którzy "walczą z faszyzmem"... faszyzmem.
Rebeliant_ZPF napisał/a:
Prawda czy też nie, to i tak nie zmieni to mojego zdania o lewackim ścierwie. I bez tego filmu uważam, że młodzi wyznawcy lewicowych ideałów to kompletni idioci, nikomu niepotrzebni, a wręcz szkodliwi gdy występujący w społeczeństwie. Ot zwykłe ścierwo ludzkie do utylizacji.
Czy dożyjemy czasów, kiedy to arabskie ścierwo, zaimportowane do zachodnich europejskich ścierwolandów, wyrżnie lewackie ścierwo tam żyjące, które to ścierwo zaprosiło arabskie ścierwo?
no i jak już nie będzie lewicowego ścierwa to prawicowe ścierwo wyrżnie arabskie ścierwo i kraj znów będzie mlekiem i miodkiem płynął
No kurwa cudownie w końcu się kurwy powybijają
Aha małe p.s.
Jakiś pedał (czyt. admin) wyjebuje moje posty, podejrzewam bliskie analne kontakty z Laolą i Abraxusem
Aha bym zapomniał
Huj ci w dupe, pierdol sie...
Aha małe p.s.
Jakiś pedał (czyt. admin) wyjebuje moje posty, podejrzewam bliskie analne kontakty z Laolą i Abraxusem
Aha bym zapomniał
Na AlJazeera wytłumaczyli. Antifa protestowała, bo organizatorem jest ich zdaniem "skrajny prawak". Manifestacji nie zrobiło lewackie środowisko LGBT. To troll manifestacja prawaka, stąd antifa tak dzielnie poszła zakłócać - tak się tłumaczyli, tak podała AJ. Polskie newsy są okrojone z tego info by wywołać efekt widoczny w komentarzach powyżej
PS: Antifa łowcy HIVa
PS: Antifa łowcy HIVa
Pawlogen napisał/a:
No kurwa cudownie w końcu się kurwy powybijają
Aha małe p.s.
Aha bym zapomniał
Wkrótce w zakładce na profilu Pawlogena być może zostanie przetestowana nowa funkcjonalność, oferowana z poziomu moderatorów...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów