📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pazuzu napisał/a:
I ci wszyscy i tak lepsi od marionetki dudy
Dla was może lepsi, dla mnie nie. Ale ja z tych co nie lubią chlebka z chrześcijańską krwią, obcinania fiutków, czy golenia żon na łyso.
Wszyscy politycy to złodzieje i kurwy. Każdy, absolutnie każdy kto ufa politykom jest intelektualnym zerem i zasługuje, by go okradać.
O kurwa... znowu ma paranoje i halucynacje z żydami, bolszewikami, komuchami i ubekami
janlew napisał/a:
Dla was może lepsi, dla mnie nie. Ale ja z tych co nie lubią chlebka z chrześcijańską krwią, obcinania fiutków, czy golenia żon na łyso.
O kurwa... znowu ma paranoje i halucynacje z żydami, bolszewikami, komuchami i ubekami
Masz prawa i obowiązki obywatelskie. Uważam zatem, że udział w wyborach powinien być obowiązkowy. Nie głosowałeś to grzywna 500 zł. Skończyłoby się pierdolenie kutasów, którzy tylko marudzą a dupy na wybory nie ruszą.
janlew napisał/a:
Obaj lepsi niż:
- Bolek zwany Lechem
- Stolzman zwany Kwaśniewskim
- Bronek ze WSI, z żoną Anną z domu zwaną Dembowska, oryginalnie Dziadzia, będącą córką UBeków Jana Dziadzi i Józefy z domu zwanej Deptuła, oryginalnie Hana Rojer.
Czemu stajesz w pół drogi?
Lepszy niż L. Kaczyński, który:
Bezprawnie zablokował ekshumację w Jedwabnem, przez co mamy kłopoty.
Zrzekł się suwerenności Polski podpisując traktat lizboński.
Zablokował ochronę dzieci nienarodzonych przed śmiercią.
Miał żonę "wiedźmę" jak ją określił o. Rydzyk.
Córka ma typową aryjską urodę i wyszła za mąż za polityka SLD.
Lepszy niż Andrzej Duda z żoną Kornhauser,
który wstąpił do antypolskiej Unii Wolności w wieku 17lat a teraz wysługuje się żydom-przeprasza w imieniu Polaków (jak Stoltzman, Bul-Komoruski) za niemieckie i żydowskie zbrodnie!
Nie chcę mi się pisać więcej...
Ach.... Biedna Polska... i my.
U nas jest to samo, wszędzie w koło pierdolenie o dyktaturze kaczora a jak się kogoś zapytasz czy będzie głosował to on się nie wybiera, nosz kurwa jego mać, za to po wyborach druga seria pierdolenia co było mniejszym złem a frekwencja nie osiągnęła nawet 40%
i vote for no one im a communist....kurwa po tych słowach mam takie wkurwienie, że kończe pisanie w tym momencie bo napisze zaraz ksaizke...nienawidzę kurew czczących zbrodniarzy pokroju Stalina, Guevary, Hitlera et cetera.
a co najlepsze kurwy niewiedza co odpierdalał Stalin a mówią, że był lepszy od Hitlera... chuja prawda
donald trump is worst than hitler....czy oni serio w to wierzą ? jebane bez-mózgi
a co najlepsze kurwy niewiedza co odpierdalał Stalin a mówią, że był lepszy od Hitlera... chuja prawda
donald trump is worst than hitler....czy oni serio w to wierzą ? jebane bez-mózgi
srają w majty platfusy i inne kazirodcze dzieci dzisiaj na sadolu,
spoko, debile załapią
spoko, debile załapią
edek.bajzel napisał/a:
srają w majty platfusy i inne kazirodcze dzieci dzisiaj na sadolu,
spoko, debile załapią
A potem przyszedł PiS-iorek i zaczął szczekać.
Świat się destabilizuje a społeczeństwa zaczynają przypominać rozwydrzone dzieci z Aspergerem. Aż by się chciało przewinąć przez kolano i poukładać klepki via pośladki...
TB303 napisał/a:
A potem przyszedł PiS-iorek i zaczął szczekać.
nie zesraj się tylko w POmpersa
edek.bajzel napisał/a:
nie zesraj się tylko w POmpersa
Dla was PiS-iorów każdy kto się z wami nie zgadza jest PO-wcem, co nie? Gdybyś nie był debilem to może potrafiłbyś stwierdzić po moim pierwszym komentarzu, że nie popieram żadnej partii.
Dla was PO-wców każdy kto się z wami nie zgadza jest PiS-iorem, co nie? Gdybyś nie był debilem to byś wiedział co to dyskusja merytoryczna a o niej nie masz kompletnie pojęcia, ty i 99% sadoli
wszystkich bez wyjątku co wyzywają siebie od POwcow PiSiorów etc traktuje tak samo, jak upośledzonych intelektualnie bo kurwa jak ktoś nie ma argumentów poza tym co wymieniałem no to...no to jesteście debilami potrafiącymi tylko krzyczeć, taki KOD na przykład, ile krzyczeli a ile zrobili
wszystkich bez wyjątku co wyzywają siebie od POwcow PiSiorów etc traktuje tak samo, jak upośledzonych intelektualnie bo kurwa jak ktoś nie ma argumentów poza tym co wymieniałem no to...no to jesteście debilami potrafiącymi tylko krzyczeć, taki KOD na przykład, ile krzyczeli a ile zrobili
Jorgen88, słusznie prawi.
Ad personam, ad hominem etc., należy wystrzegać się jak wody święconej.
Poza tym, każdemu sądowi/argumentowi można przeciwstawić inny sąd/argument z nim równosilny.
Innymi słowy: możliwe jest sformułowanie dwóch wykluczających się sądów o takiej samej wadze.
Zatem, wszelkie spory są bezcelowe.
Szach-mat.
Temat do zamknięcia.
Ad personam, ad hominem etc., należy wystrzegać się jak wody święconej.
Poza tym, każdemu sądowi/argumentowi można przeciwstawić inny sąd/argument z nim równosilny.
Innymi słowy: możliwe jest sformułowanie dwóch wykluczających się sądów o takiej samej wadze.
Zatem, wszelkie spory są bezcelowe.
Szach-mat.
Temat do zamknięcia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów