📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ostatnio latam po krawędzi, ale bez ryzyka nie ma przyjemności... Spierdalaj z tymi "fejk" wiadomościami... Wchodze tu (sadistic), a nie na jakiegos jebanego fakto-pudelko-enu czy innego tałatajstwa
A tu pisowska nagonka.... Tak tu też dotarła zaraz za tobą jako aparat nacisku
ProVVe napisał/a:
Ostatnio latam po krawędzi, ale bez ryzyka nie ma przyjemności... Spierdalaj z tymi "fejk" wiadomościami... Wchodze tu (sadistic), a nie na jakiegos jebanego fakto-pudelko-enu czy innego tałatajstwa
myślisz, że mnie zastraszysz i zniszczysz jak dr Ferowskiego?
A gdyby tak, wpierdolić tego mema na jakieś strony z PO i N. ?
Już uwierzyli w łysego z Brazzers że był wojakiem, to uwierzą i teraz
Już uwierzyli w łysego z Brazzers że był wojakiem, to uwierzą i teraz
Jak nienawidzę PiS-u(jak każdy szanujący się polak-patriota), tak to jest najzwyczajniej w świecie... chujowe.
Lech Wałęsa, parafrazując fragment Ewangelii wg św. Jana wyjaśnia, że epoka intelektu, informacji, globalizacji przekształciła się w epokę pośrednią ze względu na brak odpowiedniego oprzyrządowania (to oprzyrządowanie, które jest, nie pasuje).
to jest jakoś komputerowo zrobione czy ten człowiek jest naprawdę tak bezdennie głupi?
kurwa wróciłem z nocki jest 6.45 już nie muszę brać tabletek nasennych...
Czego wy się spodziewacie po kimś po zawodówce, kto sprzedawał swoich kolegów, wpadł w samozachwyt i "tom jednom renkom samemu obalił komunizm".
Miał tyle lat aby się dokształcić a jest dalej tym samym jebanym prostakiem.
Taki Małysz. Chciał zdać maturę? Chciał się uczyć? Udało mu się? Był ambitny? Tak.
Najsmutniejsze jest to, że jak bolek zdechnie to zrobi się z niego kurwa pierdolony bohater narodowy i co roku kurwa będzie się o nim pierdoliło we wszystkich mediach i jebało każdego kto coś złego o nim powie.
Miał tyle lat aby się dokształcić a jest dalej tym samym jebanym prostakiem.
Taki Małysz. Chciał zdać maturę? Chciał się uczyć? Udało mu się? Był ambitny? Tak.
Najsmutniejsze jest to, że jak bolek zdechnie to zrobi się z niego kurwa pierdolony bohater narodowy i co roku kurwa będzie się o nim pierdoliło we wszystkich mediach i jebało każdego kto coś złego o nim powie.
Mam zasadę na spokojne życie. Widzę wałęsającego się leszka, to omijam, nie włączam materiału.
Pewni ludzie potrzebowali człowieka, aby "poprowadził" ludzi do "wolności", żeby zapatrzeni w niego na nim mogli polegać i popierać jego pomysły. Tak został prezydentem, mówili mu co ma robić i do czego ludzi przekonywać, bo to przecież bohater - wybawca.
Pewni ludzie potrzebowali człowieka, aby "poprowadził" ludzi do "wolności", żeby zapatrzeni w niego na nim mogli polegać i popierać jego pomysły. Tak został prezydentem, mówili mu co ma robić i do czego ludzi przekonywać, bo to przecież bohater - wybawca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów