18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (16) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:36
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:19
🔥 Ajfoniara - teraz popularne
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ziomandrzej 2019-04-08, 22:13
A nie wydaje się wam czasem, że ta kukiełka celowo się kompromituje, żeby w końcu przejść na emeryturę ? Tylko ludzie ciągający za sznureczki jakoś nie bardzo chcą się pozbywać takiej laleczki...

Albo po prostu chciał dociągnąć do okrągłego miliona ofiar
Zgłoś
~Velture 2019-04-08, 22:25 1
Jak na kacu rano człowiek dmuchnie 0.21 to traci prawo jazdy a taki co mu nigdy nie spada poniżej półtora promila sobie steruje unią i jeszcze mu przyklaskują eurozjeby.
Zgłoś
r061071 2019-04-08, 22:25
endrju wez zmien portal albo zglos sie do podkomisji smolenskiej tam bedziesz bredzil do woli
Zgłoś
~Beny 2019-04-08, 22:39 2
Juncker jest często w takim stanie, że dawać mu cokolwiek płonącego do ręki, to jak kazać trzymać kałasznikowa osobie z chorbą Parkinsona.

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
saves 2019-04-08, 23:13
Kwaśniewski może mu mówić: "Mój mistrzu".
Zgłoś
C0C0JUMBO 2019-07-08, 21:54
Zapytałem asystenta google "kto to jest Lech Kaczyński"... i tak trochę pamiętam Pana Prezydenta inaczej..... Przypadek?

Zgłoś
nectovelius 2019-09-19, 23:00
Oglądałem u znajomych film "Night Hunter"... może to nie temat na sadola, ale jak z wiochy się wstawki pojawiają, to może komuś się spodoba
Rozbawiło mnie "wolne" tłumaczenie pewnego fragmentu rozmowy Nasza polityka się wszędzie wciśnie
P.S.
Pakuje w spojler, żeby nie rozciągać tematu.

ukryta treść

P.S.2.
Nie zapodam linka do trailera... poszukajcie sami jak Was zaciekawi.
Zgłoś
T................h 2020-04-22, 20:19 1
Takie tam po debacie w RMF

Zgłoś
Barnellini 2020-06-29, 20:36 15
Film zachęcający do wstąpienia do Antify. Mistrzostwo świata. Po angielsku niestety. Jeśli twoje życie gówno znaczy i nie potrafisz się odnaleźć we współczesnym świecie to jesteś gotowy aby wstąpić w szeregi

Zgłoś
ProVVe 2020-06-29, 20:47 6
Jedyne na co te ameby zasługują to seria eksperymentów medycznych zakończona wiwisekcją
Zgłoś
Budrys2000 2020-06-29, 21:02
Chujowe, nie oglądałem
Zgłoś
Hefajstos78 2020-06-29, 21:45 2
Łacha drą z bolszewików. Wsłuchaj się dokładnie.
Zgłoś
TooSlow 2020-06-29, 21:46
Przecież to satyra.
Zgłoś
Macx83wwww 2020-06-29, 21:52 1
Ale przecież promowanie terroryzmu jest nielegalne...
Zgłoś
kaziudiax 2021-02-05, 3:15
qpa roboty
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem