📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Przyznać się, kto dał te piwa. Opóźnienie intelektualne jest chorobą i nie ma się czego wstydzić.
alucard321 napisał/a:
Przyznać się, kto dał te piwa. Opóźnienie intelektualne jest chorobą i nie ma się czego wstydzić.
Ja dałem piwko, przeważnie daje piwa pod biciem dzieci albo katowaniem psów... Natomiast ten materiał mnie rozśmieszył, bo chłopaki proste, polskie, a nie jakieś murzyńce czy ciapate. Taki nasz polski, wiejski klimat, do którego nam coraz dalej w XXI wieku. Miła odskocznia.
Moderator na Hard to przenieś bo tam używają słów powszechnie uznanych za wulgarne.
Wygracie? Wy jedynie co robicie to dupy na ławce odmrażacie.
hehe sie najebiemy sie schlamy picie alkocholu hehehe mordo picie wódy i browarów takie pożyteczne heheheh mówie ci
ratford napisał/a:
Ja dałem piwko, przeważnie daje piwa pod biciem dzieci albo katowaniem psów... Natomiast ten materiał mnie rozśmieszył, bo chłopaki proste, polskie, a nie jakieś murzyńce czy ciapate. Taki nasz polski, wiejski klimat, do którego nam coraz dalej w XXI wieku. Miła odskocznia.
A co cię bawi w przemocy nad dziećmi lub psami?...
ratford napisał/a:
Sadisticzny napisał/a:
A co cię bawi w przemocy nad dziećmi lub psami?...
to po prostu nieudolna próba zaimponowania reszcie. OOOOOOOOOOoooooO! Zobaczcie jaki ze mnie SADOL ! daje piwa pod biciem dzieci albo katowaniem psów!
Kurwa, jesteś zwykłym debilem i pozerem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów