18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Sadolowy barman.
Patryk. • 2015-01-02, 13:29
Witam.
Pamiętacie odcinek o barmanie który był niedawno u nas na portalu.

Przedstawiam śmiało kolejną cześć.

Sprawdzałem po tagach.

Bo najważniejsze to posiadać jakiś cel.
Zgłoś
DeadManWalking 2015-01-02, 13:45 16
Wóda działa szybko ale nie aż tak szybko
Nawet gdyby to była prawda to barman napoił gościa za friko i jeszcze cieszy morde.

Nie traktuj życia zbyt poważnie - i tak nie wyjdziesz z niego żywy.
Zgłoś
krzywycfx 2015-01-02, 14:05 90
DeadManWalking napisał/a:

Wóda działa szybko ale nie aż tak szybko
Nawet gdyby to była prawda to barman napoił gościa za friko i jeszcze cieszy morde.

Bo w wódce była pigułka gwałtu. Cieszy się bo sobie porucha
Zgłoś
RockyWood 2015-01-02, 14:24
nie to nie może być nagrane dla jaj full-legit.

Rock.
Zgłoś
t................a 2015-01-02, 15:03 22
To są jaja , byłem świadkiem jak gościu wypił połówkę duszkiem.
Jeszcze 15 minut z nami rozmawiał , potem siadła mu fonia , wizja i całe sterowanie w kilka sekund.
Przeżył.
Zgłoś
ePeeL 2015-01-02, 15:13 15
Ojciec mi raz opowiadał jak był na jakiejś imprezce i był w mniej więcej moim wieku. Mówili do niego: "Robert, wyzeruj tą flaszkę to Ci postawimy kolejną." Postawili przed nim pół litra, a mój ojciec na raz. Potem kulturalnie do kibelka, twix i wszystko wyszło pięknie, ładnie i poszedł opierdalać kolejną flachę, a oni tylko patrzyli kiedy odpadnie Moja matka świadkiem.

PS. Nie, wtedy nie doszło do mojego poczęcia
Zgłoś
woofer51 2015-01-02, 15:33 15
ePeeL napisał/a:

Ojciec mi raz opowiadał jak był na jakiejś imprezce i był w mniej więcej moim wieku. Mówili do niego: "Robert, wyzeruj tą flaszkę to Ci postawimy kolejną." Postawili przed nim pół litra, a mój ojciec na raz. Potem kulturalnie do kibelka, twix i wszystko wyszło pięknie, ładnie i poszedł opierdalać kolejną flachę, a oni tylko patrzyli kiedy odpadnie Moja matka świadkiem.

Ale pewnie wtedy wyrwał Twoją matkę!
Zgłoś
xede 2015-01-02, 15:46 8
bo do tego potrzebne były aż 2 połówki?
Zgłoś
PavloK93 2015-01-02, 16:25 33
ePeeL napisał/a:

Czyli twoja stara jest tak brzydka, że aż dwie flaszki musiał wypić??
Zgłoś
Nejm 2015-01-02, 18:18
Jaki odcinek?

Zgłoś
issenpl 2015-01-02, 18:47 2
Prawdziwe jak zdjęcia kim kardashian.
Zgłoś
ePeeL 2015-01-02, 19:39 10
PavloK93 napisał/a:

Czyli twoja stara jest tak brzydka, że aż dwie flaszki musiał wypić??

Nie powiem że się uśmiechnąłem Ale chuj Ci w dupe za pocisk na matke
Zgłoś
Patryk. 2015-01-02, 20:25
@ePeeL

Nie pier*ol, pociski na matkę są tu na porządku dziennym:p

Bo najważniejsze to posiadać jakiś cel.
Zgłoś
B................o 2015-01-02, 20:42
@issenpl kurwa kogo?
Zgłoś
keremere22 2015-01-02, 21:00 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów