Potrzebuje eksperta do identyfikacji samochodu widocznego na zdjęciu, rocznik około 1957 prawdopodobnie produkcji amerykańskiej, do wygrania skrzynka wódki więc na pewno się podzielę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cadillac Pussy Wagon.
Kurwa po 1.5 godz poszukiwań aż się uśmiechnąłem czytając twój komentarz
Jesteś pewien, że to amerykański samochód? Przyjrzałem się im troche i jakoś ten ze zdjęć nie kojarzy mi się z żadnym znanym mi modelem. Może warto popatrzeć w autach europejskich, np taki GAZ 21 wydaje się najbardziej podobny, chociaż wolałoby się więcej zdjęć do porównania.
Warszawa. Nie ma chuja by to było co innego.
Faper Noster napisał/a:
Warszawa. Nie ma chuja by to było co innego.
przetłoczenia są całkiem inne, raczej nie
Dupa a nie warszawa, warszawa ma taką śmiechową maskę.
Właśnie, szkoda że maski nie ma założonej
Właśnie, szkoda że maski nie ma założonej
no tak. To może być Syrena.
Lewy nie ta linia nadwozia.
Tak poza tym, to to jest jakaś znana marka czy taka jak Edsel że kurwa produkowała 2 lata i straty jeszcze z tego miała...
Tak poza tym, to to jest jakaś znana marka czy taka jak Edsel że kurwa produkowała 2 lata i straty jeszcze z tego miała...
To nie może być Wołga.... Wołgi mają inne przetłoczenie z tyłu.
pl.wikipedia.org/wiki/GAZ-21_Wo%C5%82ga
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
pl.wikipedia.org/wiki/GAZ-21_Wo%C5%82ga
Chevrolet 210 chyba też odpada ze względu na tył i trochę inną linię dachu. No to może Fiat 1400, albo Lancia, czy Triumph? Niezła zagadka, przydałoby się zdjęcie boku samochodu, ale jakoś jestem przekonany, że to nie jest amerykaniec, a jeśli już to młodszy niż lata 50.
Jestę ekspertę, ale zgwałcić się nie dam. Za mały samochód jak na amerykański, prawdopodobnie coś europejskiego z lat 50. Wrzuć więcej zdjęć.
Brak słupków na drzwiach. Co to za cholerstwo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów