📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tak sobie wyobrażałem Gage'a ze "Smętarza dla zwierzaków".
mały jebany wampir, przeraził mnie......... w tle cmentarz, ubranko z chrzcin, wtf
boje się teraz usnąć
Wyłączcie dźwięk cipki jak się tak boicie.Ja tak zrobiłem i nawet śmiesznie to wygląda i już się nie bałem
Gdzie można takie kupić? Ktoś się orientuje? Przydałby się gnój do straszenia sąsiada.
@up Na ebayu, ale w kurwę drogie.
Tym artystom to juz sie popierdolilo calkowicie w baniach
Tym artystom to juz sie popierdolilo calkowicie w baniach
Ja bym dodał do tego jakiś czujnik ruchu z niewielkim zasięgiem i gdyby ktoś blisko podszedł Górniak mógłby krzyczeć i się ruszać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów