Pasowałby tern zjeb swoją mentalnością do ścierwa w Brazylii czy innych dzikolandów, gdzie lincze, samosądy i zemsta to norma.
Co to znaczy tern? ścierwo?
Pewnikiem literówka, miało być "ten zjeb" Swoją drogą przydała by się w całej jewropie taka brazyliada przez parę lat, docenili by ludkowie co mają teraz.
Pasowałby ten zjeb swoją mentalnością do ścierwa w Brazylii czy innych dzikolandów, gdzie lincze, samosądy i zemsta to norma.
Jest zajebistym prezydentem, zrobił fhuj dla Opola, ma swoje zdanie i tyle, jak by chociaż 20% polityków na wiejskiej było takich jak on to nie było by takiego burdelu jak jest teraz
Pewnikiem literówka, miało być "ten zjeb" Swoją drogą przydała by się w całej jewropie taka brazyliada przez parę lat, docenili by ludkowie co mają teraz.
Ci bystrzejsi forumowicze takie rzeczy widzą od razu (cytat nr 2), a ci intelektualnie upośledzeni (cytat nr 1) jedyne co potrafią to wytknąć taką pomyłkę i nie wnieść niczego konstruktywnego do dyskusji. Takie intelektualne ścierwo zaśmieca fora od pierwszych chwil internetu w Polsce, ale to nie tylko domena ludzi posługujących się językiem polskim, na świecie jest podobnie, głupota jest międzynarodowa. A najlepsze jest, że błąd można poprawić, ale spierdolenia umysłowego nie.
Taka brazyliada jest w Europie od zarania dziejów. Postęp cywilizacyjny, wiedza i moralność minimalizuje to zjawisko, ale od kilku dekad widać, że "wraca nowe" i coraz więcej takich elementów się w Europie odpierdala. Wiadomo, że przez lekarzy i inżynierów, bo nasze rodzime ścierwo coraz mniej skłonne do linczu i samosądów, bo wbrew pozorom nasze społeczeństwo mądrzeje, tylko internet zniekształca postrzeganie tego zjawiska, bo nagle debile wypłynęli na otwarte wody, wyszli poza swoją wieś.
Jest zajebistym prezydentem, zrobił fhuj dla Opola, ma swoje zdanie i tyle, jak by chociaż 20% polityków na wiejskiej było takich jak on to nie było by takiego burdelu jak jest teraz
Może by było lepiej, ale na bank kradnie i żyje na nasz koszt, czyli dla mnie jest zwykłym politycznym ścierwem.
Moje Miasto
Mój Prezydent
Najlepszy jaki był kiedykolwiek
Swoją drogą kolega z podstawówki
i oboje macie paszport niemiecki, podwójne obywatelstwo tak jak twierdzicie
tam wszyscy macie się za niemcow
i nie kłam
że nie
Ci bystrzejsi forumowicze takie rzeczy widzą od razu (cytat nr 2), a ci intelektualnie upośledzeni (cytat nr 1) jedyne co potrafią to wytknąć taką pomyłkę i nie wnieść niczego konstruktywnego do dyskusji. Takie intelektualne ścierwo zaśmieca fora od pierwszych chwil internetu w Polsce, ale to nie tylko domena ludzi posługujących się językiem polskim, na świecie jest podobnie, głupota jest międzynarodowa. A najlepsze jest, że błąd można poprawić, ale spierdolenia umysłowego nie.
Taka brazyliada jest w Europie od zarania dziejów. Postęp cywilizacyjny, wiedza i moralność minimalizuje to zjawisko, ale od kilku dekad widać, że "wraca nowe" i coraz więcej takich elementów się w Europie odpierdala. Wiadomo, że przez lekarzy i inżynierów, bo nasze rodzime ścierwo coraz mniej skłonne do linczu i samosądów, bo wbrew pozorom nasze społeczeństwo mądrzeje, tylko internet zniekształca postrzeganie tego zjawiska, bo nagle debile wypłynęli na otwarte wody, wyszli poza swoją wieś.
Może by było lepiej, ale na bank kradnie i żyje na nasz koszt, czyli dla mnie jest zwykłym politycznym ścierwem.
Ty sie tu nie wymądrzaj, bo na takich jak ty, to są bany miesięczne, tyle co twoja kadencja na sadolu. I czkawką ci sie odbije, że stąd spierdolisz. Bo było tutaj wielu kozaków. Bongman, fantastico, penner, dziad z lasu, złowroga pralka, jeszcze wymieniać? Powiedziałem ci co masz robić, Won.
i nie kłam
że nie
Popierdolony jesteś jak mało kto. Wśród Ślązaków jest najwięcej patriotów jeśli chodzi o grupy etnograficzne. Bili by się o Polskę ze szkopami i kacapami prędzej niż mieszkańcy Warszawy, Gdańska czy Szczecina, gdzie żyje od zajebania komunistów, czyli anty patriotów, bo komunista z definicji nie może być patriotą, to się wzajemnie wyklucza.
i nie kłam
że nie
Pradziadkowie 3 walczyło w wojnie 1920 w obronie kraju
Dziadek jeden Ułan spod Krakowa
Dziadek drugi z kresów wschodnich (obecną Białoruś)
Żołnierz - cały szlak bojowy 1 armi Wojska Polskiego az do Berlina - oficer, osiedlił się w Opolu
Mam więcej Polskiej Krwi od wielu pokoleń niż Ty baranie
Ps tez swoje odsłużyłem
Chętnie bym cie wziął na kompanie i dal moim byłym kapralom byś płakał jak bobas
Referat maznąłeś że ho ho, pewnie uczony jesteś niemożebnie, niech zgadnę obejrzałeś dwa wykłady profesora Miodka w TV-Polonia?
Na Dolnym Śląsku wysiedlili miasta ale, również wioski tam też była zasada protestanci wypad katolicy mogą zostać
Był... Węgrzyn się nazywał. No i Lepper oczywiście.
A łepek z filmu zapomniał o śrubokręcie i przypadkowym kontakcie z lakierem...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów