Hiszpan Ricardo Ten w nagrodę za zwycięstwo w zawodach kolarskich dostał zegarek. Zapewne będzie go nosił na nodze bo mu 1 została. jako 8latek stracił 2 ręce i nogę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Fascynujące. Jeden z głównych sponsorów dał swój kluczowy produkt jako nagrodę DODATKOWĄ. (Bo poza zegarkiem wygrał również pieniądze jako główną nagrodę).
Zasadniczo cokolwiek mu dać to średnio tego użyje, nawet jakby to był samochód.
Ja nie mam nogi ale jakbym jakieś fajne buty dostał w gratisie to bym się ucieszył.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zasadniczo cokolwiek mu dać to średnio tego użyje, nawet jakby to był samochód.
Ja nie mam nogi ale jakbym jakieś fajne buty dostał w gratisie to bym się ucieszył.
Zapewne będzie go nosił na nodze bo mu 1 została.
Według mnie, może nosić nawet na kutasie.
Niech ma.
Link z zawodów bo sam byłem ciekaw, na czym może polegać to dziwactwo nazywane sportem w jego wykonaniu eurosport.tvn24.pl/kolarstwo-torowe/hiszpan-ricardo-ten-wygral-wyscig-...
Fundator to niezły troll. Ciekawe czy chociaż zegarek chodzi.
Starczyły by Ci na dwa razy dłużej, jest się z czego cieszyć.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów