Animacja z 2009 roku, stworzona przez Ghost Productions.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
na pewno przy niej się narobili.
początek wyglądał jak owsik w dupie....
ps. wszystkim homofobom mówię stanowczo polej banie
ps. wszystkim homofobom mówię stanowczo polej banie
powodzenia , u nas oblali by go gipsem
a lekarza też nie ma .
Dość ostro widział tego sprzątacza po tym lądowaniu i to bez okularów.
erhard,
myślałem, że zachowam tę stronę dla siebie żeby wrzucić tu coś jeszcze, a potem siedzieć cały dzień przed kompem i cieszyć się z każdego jednego wirtualnego piwa, ale co mi tam ghostproductions.com/animation-orthopedic.html
myślałem, że zachowam tę stronę dla siebie żeby wrzucić tu coś jeszcze, a potem siedzieć cały dzień przed kompem i cieszyć się z każdego jednego wirtualnego piwa, ale co mi tam ghostproductions.com/animation-orthopedic.html
Wiem, że nie jestem ekspertem od anatomii ale wydawało mi się, że przez kręgosłup poprowadzony jest rdzeń kręgowy, a to wygląda jakby po prostu go usunęli i wjebali jakiś kawałek metalu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów