📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jedno tsunami to na nich za mało...
Takie coś powinni w biedronce sprzedawać po promocji, to każdy by kupił
aż kusi żeby to dzieciakowi podarować
a ogólnie to co to jest kurwa i do czego ma służyć?
a ogólnie to co to jest kurwa i do czego ma służyć?
kajzer20x napisał/a:
do czego ma służyć?
Zamiennik rosyjskiej ruletki.
Przydałoby się grając w karty
miałem to w wersji light ;d tyle że szczęka się rozjebała.
jakby tak jeszcze zawiasy hydrauliczne czy tam pneumatyczne zamontowac to mozna by bylo się pobawic tym 10 razy- do ostatniego palca chyba że sadol, to wiadomo znajdzie na to i późniejsze rozwiązanie ^^"
jakby tak jeszcze zawiasy hydrauliczne czy tam pneumatyczne zamontowac to mozna by bylo się pobawic tym 10 razy- do ostatniego palca chyba że sadol, to wiadomo znajdzie na to i późniejsze rozwiązanie ^^"
fajny ten dziurkacz do kartek
MIAŁEM TO! I zdupiłem ;D
Szpadyzor napisał/a:
http://allegro.pl/gra-rodzinna-krokodyl-u-dentysty-duzy-najtaniej-i1557504552.html
Lub piesek jak ktoś woli allegro.pl/pies-u-dentysty-super-gra-rodzinna-nowosc-i1561771768.html
Mogę się założyć, że ten kto to tu wstawił, sprzedaje to krokodyle na allegro, a zresztą zobaczcie jaki popyt się na to zrobił, niektórzy to i po 12 sztuk kupują.
dobre, tylko pinezki nie wbiją się w palec, oblukajcie jak to jest zrobione.
Zależy jak sobie przykleisz pineski, bo w zestawie nie ma.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów