18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
Sadystyczna Grupa Hard
MicQ • 2020-04-09, 13:40
Siema, szukam grupy na messengerze z towarem jak z harda, pewnie znacie bądź jesteście na takich grupach, sam również jestem członkiem jednej z takich grup ale w wersji „lajt”
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wojtekpwse 2020-04-13, 20:15
Daj znac jak znajdziesz
Zgłoś
MCanczej 2020-04-13, 22:12 2
DUPA V2, nie wiem jak się dostać bo mnie wyjebali za to, ze miałem inne zdanie niż moderator na jakiś temat xD
Zgłoś
MicQ 2020-07-05, 21:30
W dalszym Ciągu nie znalazłem, jeśli ktoś coś ma zapraszam
Zgłoś
marpolska 2020-08-09, 16:27
Witam i ja takowej poszukuje acta v2 to na fb? Czy gdzie? Parę lat temu byłem w rosyjskiej grupie ale zlikwidowali serwery
Zgłoś
Sehnsucht 2021-04-12, 19:06
MicQ napisał/a:

Siema, szukam grupy na messengerze z towarem jak z harda, pewnie znacie bądź jesteście na takich grupach, sam również jestem członkiem jednej z takich grup ale w wersji „lajt”

Zawsze można spróbować własną założyć. Ja się zastanawiam nad tym

Zgłoś
TomaszKLN1 2021-05-01, 20:24
Co to za grupa jeśli można wiedzieć.
Zgłoś
ramzesisko 2021-07-21, 15:23
MCanczej napisał/a:

DUPA V2, nie wiem jak się dostać bo mnie wyj***li za to, ze miałem inne zdanie niż moderator na jakiś temat xD

Dupa v2 praktycznie już nie żyje, nikt tam nie dodaje nic. Nie wiem jak na v1...
Zgłoś
MCanczej 2021-07-23, 20:38
ramzesisko napisał/a:

Dupa v2 praktycznie już nie żyje, nikt tam nie dodaje nic. Nie wiem jak na v1...

Patrząc na tą bandę półgłówkow moderatorów to się nie dziwię

Na telegramie teraz popularne są grupki

Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2021-07-28, 13:39
Zawsze możecie złożyć stosowne podanie do mnie. Każdą prośbę rozpatruję indywidualnie, jeśli przejdziesz pierwszy etap selekcji otrzymujesz bezpłatną subskrypcję na okres miesiąca (cotygodniowa paczka materiału via pw). Wraz z ukończeniem drugiego etapu dostajesz status konta premium i dostęp do rozszerzonego harda. Info mam w podpisie od lat, tak trudno przeczytać.
Zgłoś
Odpadek13 2021-12-25, 22:22
Jak złożyć to stosowne podanie towarzyszu LeweOkoSaurona ?
Zgłoś
~Esencja 2021-12-27, 22:27
Odpadek13 napisał/a:

Jak złożyć to stosowne podanie towarzyszu LeweOkoSaurona ?

Po pierwsze: musisz mieć cycki
Zgłoś
CrazyEdek 2021-12-29, 13:15
Esencja napisał/a:

Po pierwsze: musisz mieć cycki

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem