📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:44
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
powinni to w TV na okrągło puszczać !!!
Myślałem, że się ze smutku utopi w jeziorze
Sama przeróbka chujowa ale co do samej akcji to popieram. Niech to całe gówno spierdala do siebie bo i tak nikt ich tutaj nie chce. Wolałbym jednak zamiast murzyna jakiegoś kebaba bo murzynów u nas nie ma aż tak dużo i nikomu nie szkodzą swoimi poglądami tak jak te jebane ciapate kebaby.
Jakbym miał wybierać między arabusami a cyganami to bym chyba przegrzał mózg!
Jakbym miał wybierać między arabusami a cyganami to bym chyba przegrzał mózg!
Kebabów nie było, jest ruska, chińczyk i indianka, do wyboru, do koloru zrób se fajniejszą /watch?v=60xLzV_nHqg
No na 100% chce wrócić do kraju ogarniętego wojną lub przymierającego głodem, ewentualnie jedno i drugie...
Ej! Nie bądźmy rasistami w naszym kraju.
Rasizm to zło. Rasizm to przestępstwo...
A przestępstwo jest dla czarnych.
Rasizm to zło. Rasizm to przestępstwo...
A przestępstwo jest dla czarnych.
Fajna byłaby taka reklama,oparta na tym samym motywie, z Cyganem albo Żydem - Cygan wraca do Mławy a Żyd do Bobowej
A tak na marginesie - nie jestem rasistą i nikogo nigdzie nie chciałbym wyganiać, poważnie. Rzeczpospolita słynęła z tolerancji i najlepiej nam było, kiedy wiele narodów współżyło ze sobą w jej granicach.
Chorym jednakże jest, kiedy większość obywateli pracuje i daje się łupić, żeby jakaś grupa - np. posłowie, Cyganie albo Żydzi mieli na czym żerować, niczego nie wnosząc do tego społeczeństwa. Niechże Cygan, Arab czy inny kolorowy uczciwie pracuje, nie korzysta z zasiłków i COKOLWIEK wniesie do naszego życia. Nie mam żadnych obiekcji, żeby iść do czarnego lekarza, kupować u skośnookiego sprzedawcy czy dorabiać metalową tulejkę u brązowego tokarza.
Szlag mnie jednak trafia, kiedy czytam, że z moich pieniędzy utrzymuję polityka (który sprzedaje ten kraj za bezcen), dokładam się na mieszkanie dla Cygana (który je zdemoluje w ciągu miesiąca) albo funduję książeczkę o pedalstwie i polskich obozach koncentracyjnych (którą będzie musiało przeczytać moje dziecko w ramach lektury obowiązkowej).
A tak na marginesie - nie jestem rasistą i nikogo nigdzie nie chciałbym wyganiać, poważnie. Rzeczpospolita słynęła z tolerancji i najlepiej nam było, kiedy wiele narodów współżyło ze sobą w jej granicach.
Chorym jednakże jest, kiedy większość obywateli pracuje i daje się łupić, żeby jakaś grupa - np. posłowie, Cyganie albo Żydzi mieli na czym żerować, niczego nie wnosząc do tego społeczeństwa. Niechże Cygan, Arab czy inny kolorowy uczciwie pracuje, nie korzysta z zasiłków i COKOLWIEK wniesie do naszego życia. Nie mam żadnych obiekcji, żeby iść do czarnego lekarza, kupować u skośnookiego sprzedawcy czy dorabiać metalową tulejkę u brązowego tokarza.
Szlag mnie jednak trafia, kiedy czytam, że z moich pieniędzy utrzymuję polityka (który sprzedaje ten kraj za bezcen), dokładam się na mieszkanie dla Cygana (który je zdemoluje w ciągu miesiąca) albo funduję książeczkę o pedalstwie i polskich obozach koncentracyjnych (którą będzie musiało przeczytać moje dziecko w ramach lektury obowiązkowej).
Nie żebym leciał na wirtualne piwka ale kilkadziesiąt kratek browców to niezły wyraz uznania dzięki, napije się dzisiaj za was
Jest to na youtube? Jeśli tak to podajcie proszę linka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów