18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:13
🔥 Wyprzedzanie po polsku - teraz popularne
Sadystyczna kuchnia :P
P................5 • 2012-07-17, 12:20
Czyli co jemy nad morzem.
A od siebie dodam, że człowiek nieświadomy co je zeżre wszystko i gówno mu jest
Zgłoś
Avatar
Smutne_Oczy_Drobiu 2012-07-17, 20:25
Pierdolenie. Żarcie było? Było! Nażarł się jeden z drugim? Nażarł! Smakowało? Smakowało! To po co szukać dziury w całym. Smacznego i tyle.
Zgłoś
Avatar
Wada postawy 2012-07-17, 21:28 3
Kołobrzeg, Promenada, "Bar Kola", często odwiedzane miejsce. Pozdrawiam
Zgłoś
Avatar
hugo2211 2012-07-17, 21:59
4:11 Tusk ? < dlatego nie jem tego gówna w niesprawdzonych barach >
Zgłoś
Avatar
Joseph_Fritzl 2012-07-17, 23:27
Noo ale tak szczerze, nie raz zapewne jedliście coś w fastfood'ie, i co? Żyjecie. Nawet nie wiecie co wpierdalacie jak otwieracie paczkę chipsów. "Wiejskie Ziemniaczki" Chuj, to jest wyrób ziemniako-podobny.
Zgłoś
Avatar
burzyk1992 2012-07-17, 23:58
a wy narzekacie na MC. jak nie wiesz gdzies zjesc, to tylko tam!!
Zgłoś
Avatar
proncislaw 2012-07-18, 1:33
ach ten Kołobrzeg, umierając z głodu zjadłem kiedyś hamburgera w podobnej "restauracji" (przy zachodniej plaży), takiej sraki to ja chyba w życiu nie miałem... i ile wstydu co się przed nowo poznaną dziewczyną najadłem
Zgłoś
Avatar
zernix 2012-07-18, 6:45
alonso to ze nie dali mu tych 700zl nie znaczy ze się o nie nie wzbogacił, po prostu nie ubyło mu z portfela 7 stówek, wiec zamknij mordę i nie opowiadaj kocopołów gimbusie jebany
Zgłoś
Avatar
Gienek2 2012-07-18, 10:08
podświadomie zawsze proszę mniej sosu, pewnie dlatego, że zawsze sie ubrudzę jak świnia ale teraz widzę, że mój mądry organizm sprawdza świeżość suruwek
Zgłoś
Avatar
HAL-9000 2012-07-18, 12:21 1
A co wy myślicie że tylko nad morzem tak jest? w sezonie? To wy chyba nie znacie idei pizzy jako produktu.

Utylizacja wszelkich możliwych nieświeżych już produktów, skrajnych odpadów, których nie można sprzedać osobno. Ale wszystko po zapieczeniu i zasypaniu przyprawami smakuje pierwszoligowo

Telepizza jawnie zamawia na przykład boczek w plastrach z sokołowa który jest już na granicy daty ważności a gdy dociera do każdej chłodni jest już na ogół po dacie.

DaGrasso zamawia z mlekpolu (chyba nadal) sery, również po dacie, które są zalaminowane w czarną folie żeby nie było widać jaki tam się kryje cygański mix, żółto-kolorowych już, serów.

13st. w chłodni? A ile ma kurwa być? jak na zewnątrz panuje 30st. i się ciągle do niej włazi i wyłazi bo ruch, to nawet zamykając za sobą drzwi, gdzie w samym lokalu, na produkcji, jest jeszcze cieplej (do 35, bo piece, kuchnie itd.), to się ta chłodnia zwyczajnie nie wyrabia, nie mówiąc o małych chłodziarkach z drzwiami które cały swój chłód wypuszczają po otwarciu praktycznie na raz.

Chcecie świeżych dań, to sobie przyrządzajcie sami (zobaczycie przy okazji ile to kosztuje w przypadku normalnych świeżych produktów przeciętnej jakości i wywnioskujecie ile niejednokrotnie na tym oszczędzają restauratorzy)

Jeszcze jak słyszę to pierdzenie, że poszli żreć śmieci i wielkie zdziwko że zrobiono te śmieci z innych śmieci.

Czekam z zapartym tchem na kolejny zatrważający reportaż jak to się po takim trash-foodzie tyje, co również pewnie wywołałoby spore zdumienie.

Weź normalnie jeden z drugim koło i pierdolnij się w czoło....
Zgłoś