📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Młody podrośnie i "wyrwie chwasta". Młotkiem. Takim fest, półtorakilowym.
A gdyby tak ją zabić?
To by wszystkim wyszło na zdrowie!!
Kary psychiczne na 7dmio letnim gówniarzu są "sadystyczne" ale rysują a nie prostuja psyche.
Zajebałbym
To by wszystkim wyszło na zdrowie!!
Kary psychiczne na 7dmio letnim gówniarzu są "sadystyczne" ale rysują a nie prostuja psyche.
Zajebałbym
jak na to patrze to tak we mnie złość wzbiera że bm jej jebnął aż by sie nauczyła..
już się nie mogę doczekać kiedy ten dzieciak podrośnie i sam tak ukarze tą pojebaną idiotkę za to że obiad był chujowy albo coś w ten deseń
OK, I need to say this... You are bitch and you deserve to die.
To powinien na końcu powiedziec ten łysy skurwiel.
To powinien na końcu powiedziec ten łysy skurwiel.
nech se do dupy to wleje jak jest taka madra
Luis napisał/a:
kurwa jak mnie wkurwiają ....
Ta strona jest po to, żeby pokazywać okrucieństwa, a nie po to, żeby jacyś niedojrzali faceci mieli z tego ubaw lub wchodząc na tą stronę byli kimś innym niż są
Jednak jestem za sterylizacją.
kurwa bierze babsko pierdolnięte dziecko ,i myśli ze ma kurwa psa którego wychowa jak tylko chce i będzie srać na jej zawołanie .zajebał bym ...
kurwa jebana a nie matka !!!
to teraz już wiecie skąd biorą się psychopaci, mordercy, gwałciciele i reszta pojebów... z takich męczonych dzieci rosną
zbyt duża trauma dla dzieciaka, wyjdzie z niego morderca albo pedofil w przyszłości. w najlepszym wypadku będzie gejem lub prezesem PiS
Jak za parę lat wejdę na sadistica i nie będzie jego mamy na hardzie to będzie oznaczało że mały coś przeskrobał i nie przeżył kary, innej opcji nie widzę.
Aż się specjalnie zarejestrowałam żeby dodać komenta.
Dobra OK rozumiemy dziecko coś tam przeskrobie klaps wytlumaczyc dziecku co zrobilo źle dać mu do zrozumienia postawic w koncie.
Rozumiem że to strona sadistic gdzie jest czarny humor, ale to nawet nie jest śmieszne tylko przykre i aż mi szkoda na to dziecko patrzeć kazać dziecku sie kąpać albo w lodowatym albo w zupelnie goracym prysznicu?!
No co ma kur*a być?! Niecierpie patrzeć jak ktoś dzieci krzywdzi poprostu nienawidze kogos kto katuje dzieci i ktos tam wczesniej pisal niech sama sobie ten sos do dupy wleje.
Niech on tylk podrośnie to jej zrobi tak samo dokładnie !
Dobra OK rozumiemy dziecko coś tam przeskrobie klaps wytlumaczyc dziecku co zrobilo źle dać mu do zrozumienia postawic w koncie.
Rozumiem że to strona sadistic gdzie jest czarny humor, ale to nawet nie jest śmieszne tylko przykre i aż mi szkoda na to dziecko patrzeć kazać dziecku sie kąpać albo w lodowatym albo w zupelnie goracym prysznicu?!
No co ma kur*a być?! Niecierpie patrzeć jak ktoś dzieci krzywdzi poprostu nienawidze kogos kto katuje dzieci i ktos tam wczesniej pisal niech sama sobie ten sos do dupy wleje.
Niech on tylk podrośnie to jej zrobi tak samo dokładnie !
Satanael napisał/a:
No i o to chodzi, i to jest to i tak trzymać!!! A dla tych wszystkich co tak jęczą nad losem tego bachora - przecież to Sadistic, a nie jakaś kurwa popierdółka. Ot co!!
szczym ryj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów