Na czerwonym się nie przejeżdża
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ooo, filmik startuje od 0:33, czyli nowy bajer na "akcja od"
Proponuje do kompletu linie ciągłe nafaszerować wystającymi z asfaltu gwoździami...
swiatła napierdalają a on jedzie, no cóż za głupote się płaci...
mógł wolniej jechać wtedy by było co oglądać a tak to tylko można podziwiać niebo i krajobrazy
mógł wolniej jechać wtedy by było co oglądać a tak to tylko można podziwiać niebo i krajobrazy
Podziwiam autora, że po takim lądowaniu i lekkim stuknięciu w drzewo pomyślał o włączeniu wycieraczek aby kamera mogła rejestrować lepszy obraz
a wyjaśni ktoś co mu się stało, bo ja prosty chłop jestem i nie znam takich technologii?
Jak przeczytałem "sadystyczna niespodziewajka" to myślałem, że zza krzaków wyskoczy policjantka z penisem
A myślałem że to tylko moja fantazja która nigdy się nie spełni. A tu masz - ktoś jednak wpadł na taki pomysł. Jestem ZA!!! Choć lepiej by to wyszło z kolcami które się z asfaltu wysuwają w takiej sytuacji. Albo zamiast zdjęcia na fotoradarze od razu kolce z asfaltu i z głowy. Nawet by nie musiało robić zdjęcia Gdyby tylko wykryło obiekt poruszający się z nadmierną prędkością. Przy okazji byłby spokój ze ścigaczami dającymi po garach od świateł do świateł.
Taki wynalazek powinien się znaleźć na każdym skrzyżowaniu ze światłami Chociaż zamiast takiej wysuwanej barierki lepsze byłyby automatyczne kolczatki
On wjebał w takie słupki które się wysuwają powoli z pod ziemi, niektóre kraje takie rzeczy mają aby nie przejechać pieszego np:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów