18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
brzydki12 2013-02-21, 20:08
gdzie to można kupić?
Zgłoś
konto1981 2013-02-21, 20:18 11
brzydki12
a w dupie sam zrób jako żeś sadysta
Zgłoś
Jukers 2013-02-21, 20:40 11
Piękne, szkoda tylko, że na takiej strukturze laser zapewne kijowo łapie.
Zgłoś
m................t 2013-02-21, 20:51 11
z takiego futerka zrób sobie lepiej ubranko na chuja
Zgłoś
Bierki 2013-02-21, 20:51 2
O myszke mi zajebales :X
Zgłoś
Powodzian 2013-02-21, 21:02
To jest zajebiste! Jak mój szczur zdechnie też takie zrobię
Zgłoś
S.O.A.D. 2013-02-21, 21:20
Kurde, miałem kiedyś szczura, to jak głupi go pochowałem jak mi zdechł. A mógł mi towarzyszyć do teraz.

Little children, near and far,
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Zgłoś
sebeek21 2013-02-21, 21:34 1
@up & up
byście się porzygali przy pierwszej kropelce krwi, po pierwszym cięciu, nożykiem z szuflady kuchennej waszej mamy
Pozdrowienia!
Zgłoś
styrbjorn 2013-02-21, 21:35
wcale nie jst tak latwo dobrze wyprawic skore, ja maske chcialem zrobic ze swinskiego lba i odpuscilem jak poczytalem na forach lowieckich co zrobic
Zgłoś
Okash 2013-02-21, 22:09 1
a to dwie lesby!
Zgłoś
Hannibal_PL 2013-02-21, 22:41
bierzesz ostry nóż i ściągasz powolutku... Później tylko spreparowanie tej skóry tak żeby nie jebała jest problemem

cycki! <3
Zgłoś
Spiddy 2013-02-21, 22:41
@styrbjorn
Nie martw się, na tych forach oni zazwyczaj piszą takie farmazony, że żal czytać, a jeszcze gorzej brać to na poważnie. Tak samo jak wyrób łuku - na forach od razu każą przez pizdyliard lat sezonować drewno, skakać cały wolny czas dookoła badyla a jak się połamie zacząć wszystko od początku. A tak naprawdę możesz nawet położyć kijek na kaloryferze na parę dni i naprawdę będzie się nadawał. Ba, często nawet się lepiej zachowuje niż sezonowany, tylko dość szybko następuje podążanie za cięciwą (kilka miechów). Co do skórkowania, natnij tak, jak ci się będzie wydawało że będzie spoko i staraj się poświęcić trochę więcej czasu oraz być delikatnym. Na sto procent ci się uda.

Życie to pieniądz imperatora, dobrze go wydaj
Zgłoś
azuz 2013-02-21, 22:47
Moja jeszcze zyje
Zgłoś
S.O.A.D. 2013-02-21, 22:51 1
@sebeek21

Uczyłem się kiedyś skórować lisa wiec myślę, że dałbym radę.

Little children, near and far,
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów